Peter Handzuš Hokej

Popradčania prehrali s Martinom. Jednoducho nestíhali

V predu bezzubí, vzadu deraví. Tak sa javil druhý prípravný zápas HK Poprad. Kamzíci privítali hokejistov z Martina, kde tiež sezóna nevyzerá ružovo. Napriek tomu si Martinčania s Popradom poľahky poradili.

HK Poprad – MHC Martin 0:4 (0:0, 0:2, 0:2) Góly: 24. Kentoš, 37. Beran, 49. Vartovník, 56. Vartovník

Zostavy: HK Poprad: Melicherčík, Šterbák, Malina, Kovačevič, Kramár, Kurali, Špelda, Huszárik, Gáborčík, Gapa, Takáč, Homa, Otčenáš, Sabolič, Buc, Vokulič, Gríger, Rehuš, Wesselényi, Vojtaššák, Ištocy.

MHC Martin: Šurek, Novotný, Perniš, Majer, Mocek, Zukal, Danko, Beňa, Tupý, Jonák, Beran, Petruška, Mičulka, Dírer, Vartovník, Hús, Hollý, Šugár, Kentoš, Horský, Mikušovič.

Druhý prípravný zápas HK Poprad fanúšikov nenadchol. Hoci sa už v zostave objavili aj skúsenejší hráči, „hokej“ sa na ľade hľadal ťažko.

Skúsenejší tím z Martina využil chyby v popradskej obrane. Miestami až žalostne opustený Melicherčík nemal proti dobiedzajúcim hokejistom z Turca šancu.

V útoku bolo vidno, že popradskí hráči to ešte nemajú nacvičené. Hokejky mali krátke alebo dlhé. Ak už išla prihrávka tak ako má, zrazu sa tam zjavil súper.

V piatok preverí Popradčanov v derby súper zo Spišskej Novej Vsi. Ak chcú kamzíci uspieť, musia hrať omnoho lepšie.

Poprad24 Foto: Martin Žákovič Video: Peter Handzuš

Popradčania prehrali s Martinom. Jednoducho nestíhali
1
Galéria
pp-mt
21
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM