Ľubomír Hudačko Kultúra

Popradčania zažili ZVLÁŠTNY koncert Drupiho: Spevák meškal, predskokan nevedel skončiť

Davide Mattioli sa s divákmi lúčil na trikrát, ovoniaval si podpazušie a spieval z plných pľúc. Potom prišlo vyslobodenie v podobe legendy Drupiho.

Zdroj: Dnes24.sk

Manažér speváckych hviezd nielen z Talianska vystúpil v Poprade v rámci festivalu Viva Italiana ako predskokan slávnejšieho rodáka Drupiho. Davide Mattioli publikum rozhýbal, skúšal rôzne triky a ponúkol osvedčené hity.

Viac správ z Popradu:

Viackrát však boli jeho hlasivky príliš jasne počuť, čo pri takomto kriku do mikrofónu nepôsobilo príliš romanticky. Takisto nie viacnásobné pachové kontroly podpazuší a pridávanie piesní, hoci časové možnosti podľa všetkého prekročil. Čakalo sa totiž na hlavnú hviezdu, speváka Drupiho.

Nálada publika

Ten na vystúpenie výrazne meškal a dal tak priestor Mattilomu na ďalšie symfónie.

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

Výrazne to ovplyvnilo náladu publika, ktoré si už príliš ďalšie prídavky neželalo, ale aj tak prišli. No dočkalo sa aj hlavného programu, ktorým sa uzavrel taliansky festival pod Tatrami.

Hral kratšie

Drupi hral len s jedným gitaristom, halfplayback však zvládol solídne a všetkých potešil najmä svojím najznámejším hitom Piccola e fragile.

Zdalo sa nám, že hral kratšie, ako predskokan a to je silný unikát. Škoda, dojem z koncertu by bol v inom prípade lepší, nebyť zvláštnych pokusov zaujať. Aj keď temperament Talianov vlastne takto poznáme celé roky.

Pozrite si z vystúpenia Drupiho aj video.

Objektívom: Koncert Drupiho v Poprade
20
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM