Monika Vengrínová Rôzne

Popradská kráska, ktorá zabojuje vo finále Miss Slovensko: Toto o sebe prezradila Nicole (20)

Iba pred pár dňami sme sa dozvedeli zloženie finálovej dvanástky súťaže Miss Slovensko 2015. Svoje horúce želiezko v ohni v ňom bude mať aj Poprad. Do finále sa totiž prebojovala i Nicole Naelová (20), ktorá o sebe v rozhovore pre nás prezradila viac.

Ilustračný obrázok k článku Popradská kráska, ktorá zabojuje vo finále Miss Slovensko: Toto o sebe prezradila Nicole (20)
Zdroj: Dnes24.sk

Nicole Naelová sa narodila v Poprade. Má dvadsať rokov a momentálne študuje prekladateľstvo-tlmočníctvo na Univerzite Komenského v Bratislave. Má 177 centimetrov a aktívne sa venuje modelingu. Je milovníčkou zvierat, najmä koní. Hovorí plynulo po anglicky a nemecky a v budúcnosti by sa chcela venovať tlmočníctvu. Aktuálne sa s poradovým číslom štyri prebojovala do finále súťaže Miss Slovensko 2015, v ktorej sa o víťazke rozhodne už 24.apríla 2015.

Kariéru odštartovala na Miss Tatry

Nicole sa popri štúdiu na vysokej škole aktívne venuje modelingu. Svoju kariéru modelky odštartovala v súťaži Miss Tatry, kde získala Miss Sympatia a kde si ju všimol popradský fotograf a zároveň jeden z porotcov Martin Krystýnek. „Oslovil ma s tým, či by som nechcela skúsiť niečo nafotiť. Potom som sa dostala do modelingovej agentúry v Bratislave, kde pôsobím doteraz,“ opísala svoje začiatky Nicole, ktorá sa minulý rok stala i víťazkou súťaže Miss Spiša.

Vďaka modelingu, ktorému sa venuje len krátku dobu, sa jej už podarilo dostať sa na také miesta, ako je India, Miláno, Paríž či Dubaj. „Asi najväčšou skúsenosťou pre mňa boli Fashion week-y v Indii, na ktorých som mala možnosť predvádzať, no páčilo sa mi na všetkých miestach,“ vyznala mladá finalistka s tým, že momentálne študuje a nemôže preto veľa cestovať, preto sa modelingu venuje väčšinou na Slovensku alebo v Rakúsku.

Do súťaže Miss Slovensko sa prihlásila, aby získala nové skúsenosti, zážitky a spoznala zaujímavých ľudí. „Myslím si, že tento projekt ponúka veľa príležitostí do budúcnosti pre každú z nás. A ja som typ človeka, ktorý musí stále niečo robiť. Nerada sedím len tak doma, chcem žiť naplno,“ usmieva sa kráska.

Jej silnou zbraňou sú jazyky a chôdza na móle

A čím si myslí, že zaujala porotu, ktorá vyberala finálovú dvanástku? „V prvom rade som sa snažila byť sama sebou, správať sa prirodzene,“ prezradila a dodala, že na kastingoch absolvovali viacero osobných pohovorov, kde si porota mala možnosť overiť, či zo súťažiacich niečo vyžaruje a akú majú osobnosť. „Okrem toho som sa im musela páčiť aj výzorovo, keďže Miss Slovensko je súťaž krásy,“ dodáva s úsmevom.

Do dňa samotného finále však dievčatám ostáva ešte veľa času a práce. Pred sebou majú dve sústredenia v Chateau Foldváry a v hoteli Zochova chata, kde budú natáčať upútavky k Miss Sympatia a fotiť plavkový editoriál. „Máte sa na čo tešiť,“ smeje sa Nicole. Ona sama sa na tieto sústredenia veľmi teší, nakoľko, ako prezradila, je z celého tímu okolo Miss Slovensko jedna skvelá „banda“. Okrem toho dievčatá absolvujú nahrávanie audiovizitiek v rádiu Jemné a zúčastnia sa autosalónu v Incheba Bratislava.

S ostatnými finalistkami si Nicole rozumie a čas, ktorý spolu trávia, si užíva: „Všetky sme na jednej lodi, tak na čo sa hádať“. Kto však má aké šancu na výhru si Nicole odhadnúť nedovolí, nakoľko každá z dievčat je, podľa jej slov, výnimočná. „Mojou prednosťou sú jazyky, keďže študujem prekladateľstvo a tlmočníctvo. Hovorím plynule anglicky aj nemecky. A angličtina je pre missku dôležitá. Okrem toho mám vďaka modelingu skúsenosti s chôdzou,“ skonštatovala finalistka z Popradu s tým, že prehliadky si vždy užíva a na modelingu ich má najradšej, preto sa na finálový večer veľmi teší.

K Popradu má veľmi silný vzťah

Jej najväčšou oporou je jej rodina a ako nám prezradila, veľmi si váži aj podporu všetkých kamarátov. „Veľa z nich sa mi po zverejnení finálovej dvanásty ozvalo a poprialo veľa šťastia, čo ma veľmi potešilo a motivovalo. Samozrejme, nájdu sa aj neprajníci, no práve pri takýchto príležitostiach človek zistí, kto sú jeho skutoční priatelia,“ myslí si Nicole.

So starostlivosťou o seba to nepreháňa, no je presvedčaná, že každá žena by mala aspoň trošku dbať na to, ako vyzerá a starať sa o seba tak, aby sa jej ráno nikto nezľakol. „Čo sa týka postavy, snažím sa hýbať čo najviac,“ uviedla s tým, že keď sa dá chodí pešo a aspoň dvakrát do týždňa si ide zacvičiť do fitka. „Okrem športovania je to pre mňa skvelý relax a psychický oddych. V lete mám najradšej korčule a jazdu na koni. Diétu nedržím, jedlo mám veľmi rada, ale snažím sa stravovať zdravo“.

Nicole je rodená Popradčanka, z otcovej strany však má exotické korene. Na svoje rodné mesto, v ktorom vyrástla nedá dopustiť. „K Popradu mám veľmi silný vzťah a vždy sa sem rada vraciam, keďže je to môj domov. Podľa mňa je to jedno z najkrajších miest na Slovensku,“ dodala príťažlivá finalistka, ktorá tiež prezradila, že momentálne je nezadaná.

Popradčanka zabojuje o korunku krásy na Miss Slovensko 2015
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM