Marcel Páleš Správy

Popradská poslankyňa Mezenská: Hádka s priaznivcami Smeru na parlamentnom balkóne!

V národnej rade to dnes poriadne vrelo. A do žiaru reflektorov sa po videu, ktoré sa stalo hitom internetu opäť dostala poslankyňa Helena Mezenská! Tá absolvovala vášnivú hádku s ľuďmi na parlamentnom balkóne.

Ilustračný obrázok k článku Popradská poslankyňa Mezenská: Hádka s priaznivcami Smeru na parlamentnom balkóne!
Zdroj: TASR

Tento štát nepatrí strane Smer-SD, ale občanom. Národná rada SR nie je kabinet len pre poslancov a voličov Smeru-SD. Kričala dnes v parlamente poslankyňa OĽaNO Helena Mezenská po tom, ako vládna strana podržala v premiérskom kresle svojho šéfa Roberta Fica.

Právo aj pre nevoličov Smeru-SD

„Aj iní občania platia tento štát. Aj iní občania majú právo tu sedieť,“ kričala poslankyňa OĽaNO Helena Mezenská na parlamentnom balkóne, na ktorom sedeli počas hlasovania prevažne priaznivci Smeru-SD. Mezenskej prekáža, že ochranka nechcela na balkón pustiť ľudí, ktorí nesympatizujú so Smerom-SD.

„Nepôjdem preč, kým tu nebudú sedieť aj títo občania,“ pokračovala Mezenská. Poukázala na to, že na balkóne je asi 10 voľných miest a napriek tomu tam nechcú pustiť ľudí, ktorí tu boli skôr ako priaznivci Smeru-SD.

Diskriminácia?

Mezenská sa dostala do sporu s mužom, ktorý sa otvorene priznal, že je „presvedčený smerák“. Pohádal sa nielen s Mezenskou, ktorej tykal, hoci sa nepoznajú, ale tiež s iným mužom, ktorý sympatizuje s pravicou. „Ja som presvedčený smerák a čo je na tom? Čo ste dokázali doteraz? Stále útočíte na vládu, všetci v KDH, SDKÚ. Čo ste dokázali doteraz?“ rozkričal sa.

Mezenská trvala na tom, že keď môžu sedieť na balkóne sympatizanti Smeru-SD, môžu aj ostatní občania. „Máme tu 10 či 12 ľudí pred vchodom, ktorých vykázali z balkóna, aby sem mohli prísť sympatizanti Smeru. Dochádza tu k diskriminácii,“ zdôraznila Mezenská a jej kolega Jozef Viskupič.

Foto: ilustračné

Poslankyňa z Popradu dobýja internet: Takto sa Helena Mezenská rozohnila v parla
3
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM