Tlačové správy

Popradská škola získala viaceré ocenenia

Na výročnom rokovaní Digitálnej koalície - Národnej koalície pre digitálne zručnosti a povolania dňa 26.11.2019 získala Súkromná stredná odborná škola, Ul. 29.augusta v Poprade dve ocenenia.

Ilustračný obrázok k článku Popradská škola získala viaceré ocenenia
6
Galéria

Študenti študijného odboru informačné a digitálne technológie ukázali skvelé vedomosti v oblasti počítačových sietí a na 14.ročníku pres­tížnej študentskej súťaže Networking Academy Games ( NAG 2019)  v kategórii družstiev HS3 v zložení Mário Harvan, Juraj Martiček a Samuel Bučák  obsadi­li vynikajúce 2.miesto .

V kategórii jednotlivcov UNI -  2. miesto obsa­dil Mário Harvan a 3.miesto Juraj Martiček.

Druhé ocenenie prevzala riaditeľka školy Beáta Mitická  za vynikajúce výsledky školy v najväčšom testovaní IT zručností IT Fitness Test 2019 – získanie 1.miesta v kategórii SOŠ.

Ocenenia odovdzdávali Richard Raši, podpredseda vlády SR pre investície a informatizáciu a Mário Lelovský, 1. viceprezident RÚZ a ITAS.

Na slávnostnej konferencii Junior Achievement Slovensko “100 rokov skúseností”, ktorá sa uskutočnila 28.11.2019 v Bra­tislave, prevzala riaditeľka školy Beáta Mitická ocenenie školy „za výnimočný prínos v oblasti rozvoja podnikavosti, ekonomického myslenia a finančnej gramotnosti“ . Ocenenie „za osobitný prínos vo vzdelávaní” prevzala aj Ing.Jana Marcinová , koordinátorka programov JA na škole.

Popradská škola zabodovala v celoslovenskom meradle
6
Galéria

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Tatranská akadémia
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM