Peter Handzuš Hokej

Popradská športová rodina smúti: Zomrel mladý hokejista Dávid Gaborčík

Vo Francúzsku v utorok tragicky zahynul slovenský hokejista Dávid Gaborčík. Informoval o tom portál lavoixdunord.fr.

Ilustračný obrázok k článku Popradská športová rodina smúti: Zomrel mladý hokejista Dávid Gaborčík
Zdroj: HK Poprad

Správu o smrti hokejistu, ktorý obliekal aj dres HK Poprad, potvrdil na svojej facebookovej stránke klub Les Corsaires de Dunkerque, v ktorom Gaborčík hrával. Podľa lavoixdunord.fr sa tragédia stala v utorok po 19.00 h v ulici Saint-Pierre v Dunkerque. Dvadsaťpäťročného hokejistu našli bez známok života na chodníku, na ktorý údajne spadol z balkóna na treťom poschodí priľahlej budovy. Táto informácia nebola presná, podľa portálu hokej.sk išlo o autonehodu v inej štvrti mesta. Mladý Slovák bol po náraze ešte živý a lekári bojovali o jeho život v nemocnici. Vnútorné poranenia však boli príliš vážne.

„Všetci v klube sme v šoku. Dávid bol fantastický a veľmi pozitívny chalan. Navyše sa mu aj darilo, veď minulý týždeň strelil v Rouene gól a hral v dobrej forme. Všetci sme z toho mimo a je nám to nesmierne ľúto. V mene celého tímu vyslovujeme úprimnú sústrasť jeho rodine,“ povedal pre hokej.sk Gaborčíkov spoluhráč z Dunkerque Dominik Šimčák.

„S veľkým zármutkom oznamujeme smrť nášho hráča Dávida Gaborčíka. Vyjadrujeme hlbokú sústrasť jeho najbližším,“ uviedol na facebooku klub Les Corsaires de Dunkerque, účastník druhej najvyššej francúzskej súťaže.

Popradská športová rodina smúti: Zomrel mladý hokejista David Gaborčík
6
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM