Pavol Hrabovský Kultúra

Popradská vianočná výzdoba je NAJ! Ako dobre ju ale poznáte?

Výzdoba v Poprade patrí medzi najkrajšie mestské výzdoby na Slovensku. Ako dobre poznáte tento symbol, popradských Vianoc? Overte si svoje znalosti v novom kvíze.

Ilustračný obrázok k článku Popradská vianočná výzdoba je NAJ! Ako dobre ju ale poznáte?
Foto: Pavol Hrabovský

Popradská výzdoba je tu s nami rok čo rok. Každé Vianoce nám skrášľuje mesto a postupne sa stala neodmysliteľnou súčasťou popradských Vianoc. Ten tvoria rôzne postavičky, zvieratá aj veľké dominanty. Kto by nepoznal anjela na hlavnom kruhovom objazde, či popradská bránu. Ste ale všímaví? Viete kde sa nachádzajú, čo je nové, či kedy k nám prišli po prvýkrát? Skúste overiť svoje znalosti v novom kvíze.

Ako na to

V kvíze sa vám postupne zobrazí desať otázok. Ku každej máte na výber z troch možností, správna je, samozrejme, vždy len jedna. Avšak pozor, na odpoveď na každú otázku máte len 20 sekúnd. Ak nestihnete odpovedať v limite, otázka bude hodnotená ako nezodpovedaná.

Kvíz bude okamžite vyhodnotený a vy zistíte, na koľko otázok ste odpovedali správne. Kvíz môžete kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre. Výsledok kvízu môžete jednoducho, jediným kliknutím, zdieľať na facebooku a pochváliť sa ním i vašim priateľom.

Hrajte tu:

Vianočná výzdoba v Poprade je NAJ! Ako sa v nej vyznáte?

Vyskúšajte tiež:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM