Pavol Hrabovský Kultúra

Popradské kultúrne leto pokračuje! Medial Banana dostali Popradčanov do varu, FOTO

Kultúrne leto pokračovalo ďalším veľkým koncertom a plným námestím. Medial Banana odohrali v Poprade svoj prvý koncert po viac ako roku.

Ilustračný obrázok k článku Popradské kultúrne leto pokračuje! Medial Banana dostali Popradčanov do varu, FOTO
13
Galéria
Foto: Pavol Hrabovský

Popradské kultúrne leto otvorilo víkend koncertom. Medial Banana sa predstavili na popradskom pódiu a fanúšikov rozhodne nenechali chladnými. Plné námestie a nefalšovan letná atmosféra. Aj takto môžeme charakterizovať druhý piatkový koncert.

Po dlhej pauze

Skupina Medial Banana priamo na pódiu prezradila, že v Poprade odohrali svoj prvý koncert po dlhej, pandémiou spôsobenej pauze. Popradčanov prišlo na námestie neúrekom. Mohli sme tu vidieť ľudí rôznych vekových skupín. Koncertu doprialo aj počasie. Aj keď sa popradský piatok niesol v znamení dažďa, šou zasiahlo len malé mrholenie. „Sucho“ by sme však na predstavení hľadali márne. Popradčania sa správne odviazali a na námestí nebola núdza o zábavu.

„Banáni“ otvorili koncert skladbou Život ide ďalej. Nasledovali skladby ako: Rude Bwoy, Môžem všetko, Káva, Vážim si, Nemôžem prestať, Keď padá dážď a ďalšie. Zaznela aj skladba s názvom 5,5 Milión, ktorú spievali naživo po prvýkrát.

Dav sa vžil do predstavenia. Šou sprevádzalo množstvo pekných momentov – napríklad spoločný výskok. Spev, tanec, pokriky a dobrá zábava. Vylepšením zo strany organizátorov bolo rozšírené státie, kedy sme mohli byť k samotným interpretom ešte o čosi bližšie.

Čo nás ďalej čaká?

Kultúrne leto vás už túto sobotu zabaví premietaním filmu 100 vecí. V nedeľu sa môžete tešiť na vystúpenie orchestra Klasik Band. V pondelok na námestí vystúpi Api Farkaš Trio. Revival legendárnej skupiny Dire Straits vás čaká v utorok. V stredu vás roztancuje Spevácky Zbor Chlapcov z Mukačeva. Divadelný štvrtok vám spestrí Studio Bouře Praha s predstavením Intimní příběhy z Ráje. V piatok nás čaká ďalší koncert. Tentokrát na námestí vystúpi Mária Čírová.

Ako to vyzeralo na koncerte Medial Banana? Pozrite si priloženú galériu!

Nenechajte si ujsť dianie z celého Slovenska na portáli Dnes24.sk

Medial Banana naživo v Poprade!
13
Galéria
Foto: Pavol Hrabovský

Témy, ktoré hýbu Slovenskom

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM