Peter Handzuš Hokej

Popradské Líšky aj naďalej stopercentné: V predohrávke 12. kola poľahky zdolali súperky z Poľska

Sedem výhier v siedmych zápasoch. To je doterajšia bilancia Popradských líšok. Svojim súperkám už nastrieľali 64 gólov. O streleckej chuti Popradčaniek sa v sobotu opäť presvedčili aj hokejistky MKHL KTH Krynica-Zdrój.

Ilustračný obrázok k článku Popradské Líšky aj naďalej stopercentné: V predohrávke 12. kola poľahky zdolali súperky z Poľska
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

V šatni popradských hokejistiek budú opäť raz rozvoniavať koláče. V zápase ŽHK Poprad – MKHL KTH Krynica-Zdrój padli dva hetriky a tak by mala byť sladká nádielka dvojnásobná :-) Postarajú sa o to Slávka Gáboríková a Kika Obercianová.

Na dlhší čas z kádra vypadla Lenka Krajňáková, ktorej sa v zápase obnovilo zranenie kolena a zrejme bude musieť ísť na operáciu. Popradčanky sa s Poľkami stretnú ešte raz už budúcu sobotu, no tentokrát za nimi pocestujú do Krynice.

„Prvá tretina bola veľmi rýchla a aj z našej strany celkom dobrá. Potom už ale dievčatá nevládali, nehrali sme to, čo sme mali hrať. Ale som spokojný a myslím, že v Krynici to bude lepší hokej a vydržíme hrať aspoň dve tretiny,“ povedal po zápase tréner Krynice-Zdrój Janusz Pióro.

„Bol to jeden z tej série príjemných súperov. Dievčatá sa rozstrieľali hlavne v druhej časti zápasu. O týždeň nás opäť čaká zápas v Krynici. Chceme aj tam vyhrať, aby sme sa už definitívne usadili na prvom mieste. Stále sa pripravujeme na decembrové česko-slovenské finále, kde by sme chceli obstáť,“ zhodnotil zápas tréner ŽHK Poprad MIlan Skokan.

ŽHK Poprad – MKHL KTH Krynica-Zdrój 11:0 (1:0, 4:0, 6:0)
Góly: 7., 51. Žitňanská, 24., 36., 50. Gáboriková, 26., 53., 53. Obercianová, 32. Gorecká, 51. Čulíková, 54. Staroňová

ŽHK Poprad - MKHL KTH Krynica-Zdrój 11:0
38
Galéria
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM