Peter Handzuš Hokej

Popradské líšky aj po 6. kole bez straty bodu. V domácom drese sa predstavila nová legionárka

Rovnako, ako v prvom zápase Popradu a Zvolena, aj v sobotu večer padlo desať gólov. Tentoraz ale aj do brány Popradu. Kým v zostave Zvolena bolo pred zápasom 12 hráčok, Popradčaniek bolo sedemnásť.

Ilustračný obrázok k článku Popradské líšky aj po 6. kole bez straty bodu. V domácom drese sa predstavila nová legionárka
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Poprad začal proti Zvolenu po prvýkrát hrať s tromi kopletnými päťkami. Dievčatá na takýto systém ešte nie sú zvyknuté a v prvej tretine to bolo vidieť. Od druhej tretiny domáci tréner stiahol hru len na dve päťky a pri takejto hre sa roztrhlo vrece s gólmi do brány hostí a ŽHK Poprad vyhral nad Zvolenom podobne vysoko, ako v prvom zápase vo Zvolene.

„Prvú tretinu sme odohrali, myslím, celkom slušne. Ale hrali sme s desiatimi hráčkami, to sa veľa urobiť nedalo. S výsledkom sme spokojní,“ zhodnotil zápas vedúci družstva ŽHKm Zvolen Vladimír Orolín.

„Boli sme celý zápas jasne lepší. Príjemne prekvapila poľská hráčka Kamila Wieczorek. Myslím, že to bol dobrý ťah. Všetko naše snaženie teraz bude smerovať k decembrovému turnaju o česko – slovenský pohár, kde budú hrať dve české a dve slovenské družstvá. Tam by sme chceli urobiť dobrý výsledok,“ povedal po zápase so Zvolenom domáci tréner Milan Skokan.

ŽHK Poprad - ŽHKm Zvolen
40
Galéria
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

ŽHK Poprad – ŽHKm Zvolen 9:1 (3:1, 4:0, 2:0)
Góly: 4., 39., 41. Mikesková, 9., 33. Čulíková, 20. Obercianová, 34., 40. Wieczorek, 54. Gorecká – 8. Majeríková

ŽHK Poprad - ŽHKm Zvolen 9:1
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM