Monika Vengrínová Hokej

Popradské podniky sa pripravujú na hokejový ošiaľ: TAKTO si vychutnáte šampionát v meste

Prenosy z hokejového šampionátu si Popradčania nenechajú ujsť ani tento rok. Vedia to aj prevádzkari v podnikoch v našom meste, ktorí mysleli na všetko. Zisťovali sme, čo pripravili pre fanúšikov, ktorí ich počas majstrovstiev navštívia.

Ilustračný obrázok k článku Popradské podniky sa pripravujú na hokejový ošiaľ: TAKTO si vychutnáte šampionát v meste
Zdroj: Dnes24.sk

Popradčania hokej milujú, čo dokazujú každým rokom nielen počas sezóny extraligy, ale i počas majstrovstiev sveta. Chýbajúce plátno na námestí v posledných rokoch dokážu vynahrádzať pohostinstvá a bary. Tie sa aj tento rok musia prichystať na nápor hokejových fanúšikov. Zisťovali sme preto, ako sú na šampionát pripravené prevádzky nielen v centre mesta.

Hokejový špeciál čaká návštevníkov Clubu24 počas celého mája. Pozerať sa tu bude každý zápas slovenskej reprezentácie. Potrebné je zarezervovať si stôl dopredu.

„Máme pravidelných hostí, ktorí k nám chodia sledovať zápasy a majstrovstvá sveta v hokeji sú najobľúbenejšie, takže sa na to tešíme. Máme dve ploché obrazovky, aby bolo dobre vidieť z každého miesta,“ prezradili nám v Café Razy s tým, že pre veľký záujem je potrebná i rezervácia, ktorá sa dá vybaviť telefonicky alebo priamo v bare, a to bez poplatku.

Na veľkom plátne budú môcť hokejoví fanúšikovia sledovať zápasy i v Hodovni, kde si pripravili aj zaujímavú súťaž. „Rezervácia je nutná, a to telefonicky alebo prostredníctvom nášho facebooku,“ upozornili záujemcov o sledovanie zápasov v Hodovni.

Hokej sa bude na veľkej TV obrazovke pozerať i v pivárni Egídius Brewery a v Burger & Limo. Ani v jednom z týchto podnikov si stôl rezervovať nemusíte. Ak však chcete mať miesto isté, radšej to urobte.

Zápasy si budete môcť vychutnať nielen v centre mesta. Na štyroch obrazovkách a v prípade veľkého záujmu i na plátne sa hokej bude sledovať i v City bowling v Maxe: „K dispozícii je fajčiarska i nefajčiarska miestnosť. A pripravená je aj tombola po každom zápase Slovenska“.

Pre všetkých, ktorí majú chuť nielen sledovať zápasy, ale poriadne sa i zabaviť, už v sobotu 2.mája sa v Surprise bude konať Fandíme Slovensku párty, kde sa môžete vytancovať, vyskákať, vypiť i vyhrať. Hrať bude DJ Francesco a do 22.00 hodiny je vstup zadarmo.

Štaitstiky dokazujú, že hokejové majstrovstvá si viac užíva mužská populácia. Pre mnohé ženy sú nasledujúce dni doslova nočnou morou. Dámy, máme pre vás prár tipov, ako prežiť hokej bez ujmy na zdraví :)

Kompletné spravodajstvo, tabuľky a výsledkový servis z MS v hokeji 2015

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM