Monika Vengrínová Šport

Popradskí hokejisti ukončili sezónu. Zimný štadión radnica sprístupní verejnosti

Po tom, čo mesto muselo pre nepriaznivé počasie uzavrieť ľadovú plochu pri Aréne Poprad, rozhodlo sa po skončení pôsobenia Kamzíkov v play-off, sprístupniť verejnosti zimný štadión. Korčuľovať sa tak budete môcť bezplatne od 26.marca až do 20.apríla.

Ilustračný obrázok k článku Popradskí hokejisti ukončili sezónu. Zimný štadión radnica sprístupní verejnosti
Zdroj: Webnoviny.sk

„Keďže kvôli nadpriemerne teplej zime sme museli ukončiť prevádzku mobilných ľadových plôch v centre mesta a pri Aréne Poprad už 18.februára, rozhodli sme sa priaznivcom korčuľovania vynahradiť slabšiu zimu a dať im priestor na športovanie aj na zimnom štadióne,“ uviedol primátor Popradu Anton Danko.

Ľadová plocha na zimnom štadióne tak bude verejnosti k dispozícii od 26.marca do 20.apríla, a to každú stredu a nedeľu v čase od 16:00 do 19:00. Korčuľovanie bude zadarmo. Vchod na zimný štadión pre verejnosť bude z ľavej strany, čiže z časti, ktorú využívajú hosťujúce tímy. Verejnosť bude mať na prezutie k dispozícii nielen šatňu tímu hostí, ale tiež aj lavičky bezprostredne v okolí ľadovej plochy.

Verejné korčuľovanie na zimnom štadióne umožnil aj fakt, že ľadová plocha bude udržiavaná až do 26.4.2014 kvôli zápasu EURO HOCKEY CHALLENGE medzi Slovenskom a Fínskom.

Dni verejného korčuľovania na Zimnom štadióne mesta Poprad:

26. a 30.3.,
2.,6.,9.,13.,16. a 20.4.2014

Zmena programu vyhradená.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM