Tlačové správy

Popradský Martinus je druhý najväčší, kníhkupci sú pripravení aj na originálne požiadavky

Kníhkupectvo Martinus.sk tento rok oslávilo 25. narodeniny a konečne zavítalo už aj pod Tatry do nového nákupného centra OC Forum. Svoje v poradí už ôsme kníhkupectvo otvára v Poprade spolu s obľúbenou kníhkaviarňou Foxford.

Ilustračný obrázok k článku Popradský Martinus je druhý najväčší, kníhkupci sú pripravení  aj na originálne požiadavky
Zdroj: Martinus.sk

Knihomoli si v tomto kníhkupectve určite prídu na svoje – môžu sa tešiť na skutočne veľký výber kníh (Martinus v Poprade je spolu s kníhkaviarňou Foxford druhý najväčší na Slovensku) aj obľúbené osobné odbery internetových objednávok, pričom na stránke www.martinus.sk si vyberú z ponuky bezmála 250 000 titulov kníh a neknižného tovaru.

Priestor kníhkupectva vznikol s dôrazom na to, aby sa v ňom návštevníci cítili pohodlne a nerušene listovali v obľúbených knižkách alebo nahliadli do čerstvých noviniek. Vítaní sú aj tí najmenší čitatelia. Navyše, v pláne sú aj besedy s autormi a tak sa, napríklad, čitatelia rozprávok môžu tešiť v novembri na stretnutie s Barborou Kardošovou a ilustrátorkou Katarínou Slaninkovou. Novú detskú knihu Traja kamoši a fakticky fantastický bunker predstavia 12. novembra o 17. hodine.

Dlhodobou ambíciou najväčšieho internetového kníhkupectva je prinášať najlepšie služby pre svojich zákazníkov. Aj s neobvyklými požiadavkami si hravo poradia ochotní kníhkupci. „Občas sa na nás obrátia zákazníci s prosbami ako: – Chcel by som taký historický román, ktorý bol v hnedom viazaní, mali ste ho tu pred rokom a na obálke bol vtáčik. – Vždy sa snažíme poradiť to najvhodnejšie, aby kniha priniesla svojmu čitateľovi či čitateľke skvelý zážitok,“ rozpráva martinusáčka Zuzka.

Príbeh kníhkupectva sa prelína od roku 2013 s konceptom kníhkaviarní Foxford. Okrem kávy a domácich koláčov sa v menu nachádzajú aj slané pochúťky, ktoré naplnia očakávania na chutné a zdravé maškrtenie v štýlovom kaviarenskom prostredí.

Navštívte kníhkupectvo Martinus.sk v OC Forum v Poprade a vyberte si tie najlepšie knihy pre vás alebo vašich blízkych.

Popradský Martinus je druhý najväčší, kníhkupci sú pripravení aj na originálne p
26
Galéria
Zdroj: Martinus.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM