Monika Vengrínová Hokej

Popradský štadión praskal vo švíkoch: ZÁBERY, čo hovoria za všetko

Atmosféra, aká vládla na popradskom zimnom štadióne počas charitatívneho exhibičného zápasu, sa u nás neopakuje často. Na hokejové hviezdy svetového formátu boli zvedaví ľudia zo široka-ďaleka a zimák praskal vo švíkoch.

Ilustračný obrázok k článku Popradský štadión praskal vo švíkoch: ZÁBERY, čo hovoria za všetko
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Popradský zimný štadión s kapacitou 4 500 miest bol zaplnený do posledného miesta. Niekoľko sedačiek obsadili i hostia zo St. Louis a nesklamal ani popradský fanklub, ktorý prišiel v hojnom počte a počas celého zápasu burcoval preplnený štadión. Atmosféra bola fantastická. Vychutnať si zápas, na vlastné oči vidieť hokejové hviezdy a podporiť dobrú vec prišli ľudia z rôznych kútov východného Slovenska.

„Dcéra má narodeniny, tak sme to sem prišli osláviť. A takto si uctiť pamiatku Paľa Demitru. Páči sa nám táto atmosféra, to, koľko je tu ľudí a najmä to, že sa fandí jednému aj druhému tímu,“ tešila sa Marcela, ktorá na zápas prišla s celou svojou rodinou zo Starej Ľubovne.

Skvelú atmosféru si pochvaľoval i Tibor z Liptovského Mikuláša: „Prišli sme sem najmä kvôli týmto hokejistom, ale aj atmosféra je tu výborná. Mám rád hokej. Hrávali ho moji synovia a i môj vnuk hrá v Amerike. Sme taká hokejová rodina“.

Vlastimila do Popradu z Liptova prilákali najmä Peter Šťastný a Peter Bondra. „Obdivoval som ich ako dieťa a zostalo mi to doteraz. A hokejová atmosféra sa mi na východe vždy páči, pretože má v sebe temperament. Rád sem chodím na hokej, radšej ako do Bratislavy, pretože tu to žije. A som rád, že Peťo týchto hokejistov dotiahol práve do Popradu,“ teší sa Vlastimil.

„Je to pekná charitatívna akcia, ktorá môže pomôcť mladým hokejistom,“ dodal Jaro z Kežmarku, ktorý sa tešil najmä z množstva hokejových hviezd.

A ako to na mieste vyzeralo? Ak si chcete zaspomínať, alebo ste na zimáku neboli, pozrite si VIDEO!

Atmosféra na zápase hviezd
7
Galéria
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk
Atmosféra na zápase hviezd
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM