Peter Handzuš Futbal

Posledné kolo 3 ligy: Poprad remízoval s Ružinou

Hráči FK Poprad sa rozlúčili s touto sezónou pekným futbalom. Druhý tím v tabuľke uhral v Poprade len remízu. Za predvedenú hru mohli zostať doma aj všetky tri body. Čo bude ďalej s popradským klubom a kde bude hrať budúcu sezónu, nevie zatiaľ asi ni

FK Poprad – TJ Baník Ružiná 2:2 (0:1)

Góly: 47. Michlík, 66. Pitoňák – 33. Kurák, 84. Balaško ČK: 56. Artman (po 2. ŽK) – 38. Krško R: Michlian, 326 divákov

V poslednom kole 3. ligy Východ sa postavili proti popradskému FK baníci z Ružinej. Ašpirant na postup nepredviedol žiadnu kreatívnu hru a bol to skôr Poprad, ktorý sa pred domácimi divákmi predviedol v obrane aj v útoku.

Aj tentoraz dostali domáci gól po chybe v prvom polčase a tak po prestávke museli naprávať pokazené. Hneď po zmene strán sa im to podarilo, keď hostia hrali oslabení o jedného hráča. Predzvesťou remízy bolo vylúčenie domáceho Artmana po druhej žltej karte.

Domácim sa podarilo po rohu zvýšiť na 2:1, no v 84. minúte hostia vyrovnali a tak si mužstvá body rozdelili. Ružinej by nakoniec k postupu nepomohlo ani víťazstvo, lebo Bardejov nezaváhal a postup držal pevne vo svojich rukách.

Poprad skončil v tabuľke nakoniec na 9. mieste so 44 bodmi, 11 výhrami, 11 remízami a 10 prehrami a skóre 41:35.

Otázkou ostáva, či a kde bude hrať FK Poprad budúci ročník 3. ligy. Štadión v Poprade by sa mal začať prerábať. Je však možné, že sa nezačne v septembri, ale ešte neskôr. Začiatok sezóny by tak FK Poprad mohol odohrať doma. Do úvahy prichádza aj vynovený štadión v Spišskej Belej. Nechajme sa prekvapiť, ako to všetko dopadne.

Poprad24 Foto: fkpoprad.com Video: Michal Tropp

Posledné kolo 3 ligy: Poprad remízoval s Ružinou
1
Galéria
futbal poprad vs ruzina
15
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM