Monika Vengrínová Rôzne

Potrebujete si vybaviť doklady? Stránkové dni na polícii sa zmenili

Pri vybavovaní dokladov či na dopravnom inšpektoráte počítajte s novými stránkovými dňami a hodinami. V tieto dni a o takomto čase vás na oddelení dokladov a okresnom dopravnom inšpektoráte vybavia.

Ilustračný obrázok k článku Potrebujete si vybaviť doklady? Stránkové dni na polícii sa zmenili
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

„Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Poprade chce oznámiť všetkým občanom v okrese Poprad a Levoča, že stránkové dni a stránkové hodiny v týždni sa zmenili,“ informoval Peter Benko, riaditeľ okresného riaditeľstva.

Občianske a vodičské preukazy, cestovné doklady i zbrojné preukazy na oddelení dokladov a tiež evidenciu vozidiel na okresnom dopravnom inšpektoráte teraz vybavíte každý pracovný deň od 7:30, okrem štvrtka, ktorý je nestránkovým dňom. V pondelok tu vybavujú stránky do pätnástej, v utorok a v piatok do dvanástej, v stredu do 17:30.

„V utorok na oddelení dokladov bude výdaj dokladov, a to občianskych preukazov, vodičských preukazov, cestovných pasov i osvedčení o evidencii vozidla a príjem žiadostí o vydanie dokladu urýchlene do dvoch pracovných dní zabezpečený od 7:30 do 15:00,“ uviedol Benko.

foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM