Peter Handzuš Hokej

Potvrdené: Arne Kroták bude hrať aj za Bardejov

Hokejový útočník Arne Kroták bude okrem pôsobenia v extraligovom HK Poprad hrávať aj v drese prvoligového Bardejova, v ktorom bude mať striedavý štart.

Ilustračný obrázok k článku Potvrdené: Arne Kroták bude hrať aj za Bardejov
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Záujem o služby 41-ročného hokejistu, ktorý v extralige nastúpil ako prvý v jej histórii na viac ako 1000 duelov, prejavilo vedenie HC 46 Bardejov. „Pán Gmitter mi telefonoval, že má záujem o moje služby. Nechal ma porozmýšľať o možnosti, či si nechcem zahrať za Bardejov. Asi týždeň som nad tým premýšľal a rozhodol som sa prijať ich ponuku. Nakoniec sme našli formu striedavého štartu,“ uviedol Kroták v rozhovore pre hokejportal.net.

Skúsený útočník tak okúsi prvoligový ľad prvýkrát v kariére, dohoda s Bardejovom by mala platiť do konca aktuálneho ročníka. „Sme dohodnutí a malo by to byť do konca celej sezóny,“ dodal.

Arne Kroták pôsobil v kariére okrem Popradu ešte aj v drese Košíc ako vo federálnej, tak neskôr aj v slovenskej lige. V Česku obliekal krátko dresy Zlína či Třinca, v uplynulej sezóne si zahral druhú najvyššiu francúzsku súťaž v Nice. Vo svojej devätnástej extraligovej sezóne patrí k lídrom štatistík a atakuje tak métu 1000 kanadských bo­dov.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM