han Hokej

Poznáme obľúbené miesta popradských hokejistov: Kde všade ich pod Tatrami môžete stretnúť?

Aj hokejisti sú len „ľudia“, a platí to aj pre popradských hráčov. Aj oni si počas voľna v rozbehnutej sezóne nájdu časť na relax a oddych. Opýtali sme sa ich, kam v Poprade a okolí najradšej zájdu, ak im to umožní nabitý program.

Ilustračný obrázok k článku Poznáme obľúbené miesta popradských hokejistov: Kde všade ich pod Tatrami môžete stretnúť?
Foto: Peter Handzuš

Len nedávno sme vám priniesli článok o tom, čo všetko majú hráči HK Poprad na pláne počas momentálneho voľna. Teraz sme sa ich opýtali, čo radi robievajú počas sezóny, respektíve, kam zájdu ak majú čas. O reakciu na otázku: „Máte v Poprade a okolí obľúbené miesto, kam ste si počas sezóny s radosťou „vybehli“?, sme požiadali päť hráčov z minuloročného kádra Popradu. Aké boli ich odpovede, si prečítate nižšie.

Brankár Matúš Kostúr
- Na túto otázku odpoviem rýchlo a jednoznačne! Sú to Vysoké Tatry! Priznám sa, že práve táto destinácia, ktorá je len na skok od Popradu mi vždy aj rodinke uľahčí rozhodovanie, či prijať ponuku z tohto klubu. V Tatrách je totiž tak krásne…

Obranca Ľubomír Malina
- Keďže som Kežmarčan a Tatry mám blízko, tak si občas zájdem na prechádzku na Štrbské pleso. Som veľký fanúšik jedla a hlavne burgerov, takže moje obľúbené miesto bola jedna popradská reštaurácia s týmito pochúťkami. So spoluhráčmi sme si zase počas sezóny krátili čas hraním spoločenských hier v inom podniku a na kávu sme chodili zase inde (smiech).

Útočník Patrik Koyš
- Popravde som nikam extra v Poprade nechodieval. Ale priznám sa, že som si dvakrát odskočil do Vysokých Tatier, kde sa mi páčilo.

Útočník Ondrej Rusnák
- Tak musím sa priznať, že pred angažmánom v Poprade som nemal predstavu aké je mesto a jeho okolie pekné. Medzi moje obľúbene miesta patrí aj aquapark. Minimálne raz do týždňa sme tam vybehli sa poriadne zregenerovať, vysaunovať a trochu vyjašiť (smiech).

Útočník Richard Rapáč
- Počas sezóny sme so spoluhráčmi mali obľúbenú reštauráciu Reštart, kde sme chodili na „zdravé“ jedlá. V našej ponuke vždy boli hamburgery a kuracie krídla.

Poznáme obľúbené miesta popradských hokejistov: Kde všade ich pod Tatrami môžete
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM