Rôzne

Pozoruhodná skupina na facebooku: Pátrajú po najsexi Popradčankách!

Na sociálnych sieťach fungujú najrôznejšie skupiny týkajúce sa nášho mesta. Nás zaujala facebooková, ktorá vyzýva obyvateľky Popradu, aby sa pochválili sexi fotkami.

Ilustračný obrázok k článku Pozoruhodná skupina na facebooku: Pátrajú po najsexi Popradčankách!
Zdroj: TASR

Facebook začínajú zaplavovať skupiny začínajúce sa slovami „Naše sexy…" alebo „Naši sexy…“, ktoré vyzývajú obyvateľov rôznych slovenských miest, aby sa pochválili svojimi fotkami. Skupiny, ktoré majú koncentrovať tie najkrajšie obyvateľky, má už aj naše mesto.

Facebooková stránka s názvom Naše sexy Popradčanky sa teší celkom slušnej fanúšikovskej základni. Svoj like jej už dalo 3 014 ľudí. Admin skupiny pridáva fotky Popradčaniek, ktoré mu ich samé posielajú, obvykle len so zverejnením krstného mena.

Pokochať sa krásou dievčat z nášho, ale veľakrát i z iných miest, nakoľko admin pridáva i fotografie dievčat z ďalších rovnako zameraných skupín, sa chodí napríklad i Lukáš. „Rád sa pozriem na pekné dievčatá a ak sú to dievčatá z Popradu, o to lepšie. Možno medzi nimi narazím aj na nejakú svoju kamošku, či kolegyňu,“ usmieva sa mladý Popradčan.

Nie všetkým sa však skupiny a stránky tohto typu pozdávajú. „Nerozumiem, ako si môže niekto vycapiť do takejto skupiny svoju fotku. Kde ostala hrdosť tých dievčat? Ja osobne nemám potrebu navštevovať podobné stránky, radšej žijem v skutočnom, ako vo virtuálnom svete,“ prezradil svoj názor Milan.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM