Peter Handzuš Hokej

Pozvánka na štvrťfinálovú sériu s Košicami: Poď na hokej v Poprade a vyhraj 20 alebo 100 €

Divákom pod Tatrami a v Košiciach prinesie tohtosezónne play-off východoslovenské derby už vo štvrťfinále. Kamzíci sa na domácom ľade s podporou popradského diváka v chrbte postavia oceliarom z Košíc v nedeľu 10. a pondelok 11. marca o 18.00.

Ilustračný obrázok k článku Pozvánka na štvrťfinálovú sériu s Košicami: Poď na hokej v Poprade a vyhraj 20 alebo 100 €
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Po víťaznej sérii charita

Po skončení každej série – štvrťfinálovej, semifinálovej a finálovej (pozn. podmienené postupom Popradu do ďalších vyraďovacích kôl), sa spoločnými silami vedenie klubu s hráčmi zloží na finančný dar v minimálnej výške 1000 € pre tých, ktorí to najviac potrebujú.

„Pomocnú ruku tak podáme deťom trpiacim onkologickými chorobami ako aj detským domovom v Poprade a blízkom okolí,“ vysvetlil zámer klubu jeho výkonný riaditeľ Tibor Turan.

Kamzík za polovicu

Zároveň na pokladniach Zimného štadióna mesta Poprad bude na predaj za zníženú cenu 5 eur (pôvodne 10 eur) plyšový kamzík – maskot HK Poprad. Výťažok z predaja bude rovnako venovaný tým, ktorú takúto pomoc najviac potrebujú.

Niečo pre fanúšikov

„Na domáce zápasy HK Poprad vo štvrťfinálovej sérii sme pre popradského diváka pripravili prekvapenie vo forme súťaže o šeky v hodnote 20 a 100 €,“ povedal výkonný riaditeľ.

Výherca sa okamžite zobrazí na svetelnej tabuli. Po každom góle Popradu vo všetkých domácich dueloch sa z držiteľov jednorázových vstupeniek a permanentiek vylosuje jeden výherca, ktorý obdrží šek vo výške 20 €.

„V prípade, ak kamzíci zápas vyhrajú, bude sa na konci stretnutia žrebovať výherca 100-eurového poukazu. Odovzdávanie ceny bude prebiehať priamo na zimnom štadióne, bude snímané kamerou a premietané na veľkoplošnej obrazovke,“ dodal Turan.

Výherca si cenu (poukážku, šek) vymení za hotovosť na sekretariáte klubu po predložení vylosovanej vstupenky alebo permanentky a platného dokladu totožnosti.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM