Monika Gécziová Kultúra

Prázdniny v lese či zvuková dedinka: Krásne Sady v Mlynici vaše deti očaria

Jarné prázdniny deti milujú, pracujúcim rodičom však pribúda jedna starosť navyše. V Krásnych Sadoch v Mlynici sa o program pre deťúrence vedia postarať. Zaujímavé akcie tu však majú pripravené aj v iné dni.

Ilustračný obrázok k článku Prázdniny v lese či zvuková dedinka: Krásne Sady v Mlynici vaše deti očaria
Zdroj: TASR

Od 18. do 22. februára môžu vaše ratolesti prežiť prázdniny v zimnom lese. Každý deň od 8:00 do 16:00 si v Zariadení lesnej pedagogiky v Krásnych Sadoch Mlynica pre deti od šesť do 12 rokov pripravili pestrý program. Zažiť tak môžu každý deň plný dobrodružstiev. Stavať sa bude snežný totem, pripravené sú lesné hry, bláznivá zimná olympiáda, výroba balíčka prežitia i výtvarné tvorivé dielne. A pôjde sa aj na Hrebienok. Takéto prázdniny tu môže vaše dieťatko zažiť za 149 eur.

Ak prázdniny už máte vyriešené, priveďte do tohto krásneho prostredia svoje deťúrence v iný deň. Napríklad 25. februára do 16:30 do 18:00 sa tu bude čítať. „Pripravili sme si autorské čítanie knihy Lara a Nebo spojené s hudobným doprovodom a tvorivou výtvarnou dielňou,“ predstavuje program v Sadoch Marcela Nováková s tým, že ďalšia akcia sa bude konať hneď o dva dni neskôr, a to 27. februára, kedy deti môžu zažiť workshop detského divadla tieňov s názvom Čarovné svetielko. Rovnaký workshop sa zopakuje aj 4. marca. V oba tieto dni to bude v čase od 16:30 do 18:00.

No a 1. a 8. marca v rovnakých časoch môžu deti prísť do Zvukovej dedinky. „Pripravenú máme hudobnú dielničku, počas ktorej sa deti zábavnou formou zoznámia s nástrojmi Orffovho inštrumentára a spoločne si zamuzicírujú,“ dodala Nováková.

Všetky tieto akcie sú určené deťom od šesť do trinásť rokov a cena za každú (okrem tábora) je deväť eur. Počet miest na jednotlivé programy je však obmedzený, miesto pre svoje detičky preto treba zarezervovať vopred.

foto: ilustračné

A takto si deti užili snežné psy v Tatranskej Lomnici uplynulý víkend.

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: poprad.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM