Monika Vengrínová Tlačové správy

Pre detičky aj ich mamičky: Kde v Poprade kúpite značkové detské oblečenie, potreby, či hračky za super ceny?

Pozná to takmer každá mamička. Pre svoje dieťa chce len to najlepšie a najkrajšie, pri pohľade na ceny v obchodoch s detským tovarom sa jej však neraz zatočí hlava. Poradíme vám preto, kde nakúpite kvalitne, značkovo a najmä za výborné ceny...

Ilustračný obrázok k článku Pre detičky aj ich mamičky: Kde v Poprade kúpite značkové detské oblečenie, potreby, či hračky za super ceny?
Zdroj: Dnes24.sk

Značkové detské a kojenecké oblečenie, hračky, autosedačka, či vanička, vajíčko alebo i kočík. Nič z toho nemusí zruinovať váš rodinný rozpočet. „Sama mám dieťa a vidím, aké sú v obchodoch detské veci drahé. Rozhodla som sa preto, že vyjdem ostatným mamičkám v ústrety a otvorím u nás bazár s kvalitnými vecami za ceny, ktoré si môže dovoliť prakticky každý,“ vysvetlila dôvod vzniku Komis – Baby jeho majiteľka Jana Hoššová.

Avšak okrem toho, že tu môžu mamičky nakúpiť, núka sa i možnosť niečo si privyrobiť práve tým, že ponúknete na predaj vecičky po vašej ratolesti. Všetko závisí od dohody s majiteľkou Jankou.

Väčšina vecí, ktoré sa v obchodíku na popradskom sídlisku nachádzajú, je totiž použitá. Báť sa však toho skutočne nemusíte, nakoľko veci idú do predaja až po dôkladnom výbere. A tak v predajni nájdete len vecičky značiek ako Zara, Next, či George, a to výhradne v perfektnom stave, maximálne po jednom dieťati. Nechýba ani tovar pre mamičky a oteckov, či tehotenské oblečenie.

A ceny? Tie skutočne stoja za to. V Komis – Baby nakúpite už za štvrtinu toho, čo by ste nechali v inom obchode. Aktuálne sa v predajni na Moyzesovej ulici číslo 19, za Kauflandom, v obytnom bloku Jana, nachádza približne tisícka vecí, postupne však pribúdajú ďalšie. Nemusíte tak utrácať peniažky navyše za poštovné pri nákupe cez internet. Naopak, veľkou výhodou je fakt, že si vecičky môžete pozrieť, ohmatať i vyskúšať.

Obchodík je otvorený od 4.mája každý pracovný deň v čase od 10:00 do 17:00 hodiny. Pre viac informácií môžete volať na číslo 0904 408 422 alebo navštívte facebookovú stránku Komis – Baby, kde nájdete vždy čerstvé novinky.

PR: Za obsah zodpovedá objednávateľ správy

Lacné a kvalitné vecičky pre detičky v Komis - Baby v Poprade
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM