Marcel Mojžiš Krimi

Pred rodinným domom sa strhla poriadna mela: Bitke čelil Dušan (39), onedlho však aj jeho syn a brat!

Polícia informovala, že pred rodinným domom došlo k bitke. Podľa mužov zákona bitke čelil Dušan (39), onedlho však už aj jeho syn (16) a brat.

Ilustračný obrázok k článku Pred rodinným domom sa strhla poriadna mela: Bitke čelil Dušan (39), onedlho však aj jeho syn a brat!
Zdroj: Policajný zbor SR

31-ročný Ján, 47-ročný Miroslav, 28-ročný Miroslav i 42-ročný Peter boli obvinení z trestného činu výtržníctva, hrozí im trest odňatia slobody až na tri roky.

„Doposiaľ bolo preukázané, že obvinení mali v pondelok o pol desiatej večer na mieste verejnosti prístupnom, pred jedným z rodinných domov v Lomničke, pod vplyvom alkoholu fyzicky napadnúť 39-ročného Dušana. Opakovane ho bili päsťami do hlavy a kopali do celého tela. Napadnutý bol aj 16-ročný mladík, ktorý prišiel brániť svojho otca, keďže videl, že ho muži napadli,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

„Peter ho udrel dreveným kolíkom po hlave a Ján mladíka udrel po rebrách s drevenou metlou, potom ho Peter chytil, ťahal po zemi a Miroslav ho tam kopol do hlavy. Ján mladíka chytil za krk a opakovane ho udieral, kopal do brucha i do hlavy. Útočníci napadli aj tretieho muža vo veku 43 rokov, ktorý dobehol brániť svojich blízkych. Tomuto mužovi uštedrili kopance do ramena a údery do hlavy. Ani po príchode policajnej hliadky na miesto sa Miroslav nezdržal a v útokoch na mužov sa snažil pokračovať. Všetci napadnutí muži utrpeli zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie. Útočníci boli zadržaní, momentálne sú stíhaní na slobode,“ informovala Jana Migaľová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM