Peter Handzuš Rôzne

Predstavujeme kandidátov na post primátora: Anna Schlosserová

Emailom sme rozposlali kandidátom na primátora Popradu niekoľko otázok, odpovede na ne prinášame v pôvodnom znení a redakcia portálu Poprad24 nenesie zodpovednosť za ich obsah.

1. Aké je Vaše životné krédo? Úsmev a pomoc druhému nás nestojí nič, naopak dáva nám všetko, čo k životu potrebujeme. Nežijem sama v sebe, naopak stávam sa súčasťou toho čo ma obklopuje.

2. Čo by o Vás obyvatelia Popradu mali vedieť? Poznáte ma, a viete aká som. Viete preto, že budem robiť svoju prácu aj naďalej tak, ako som ju robila doteraz – spolu s Vami. Tak, že dvere k zástupcom mesta ostanú otvorené rovnako všetkým Popradčanom, kde nebude miesto pre privilegované kruhy , s dialógom, s úsmevom v srdci a partnerstve s Vami všetkými. Lebo som jednoducho taký človek.

3. Čo Vás viedlo k rozhodnutiu kandidovať na post primátorky mesta Poprad? Moje doterajšie každodenné skúsenosti s Vami – Popradčanmi, ktoré som nadobudla nielen v mojej práci na mestskom úrade. Vaše nevypočuté požiadavky, túžby, názory a ponosy adresované vedeniu mesta.

4. Čo je podľa Vás najväčší neriešený problém v meste Poprad a ako by ste ho vyriešili? Neriešených problémov je dosť (chov a venčenie psov, bicyklisti v centre mesta , autobusové a pešie komunikácie z Popradu do miestnych častí Matejovce , Kvetnica a Stráže pri Poprade ) ale najväčší neriešený problém podľa mňa, je absolútny nezáujem o podporu aktivít mládeže, mladých rodín a seniorov. Vyriešiť tento problém mienim podporou získavania priestorov a úpravou verejných priestranstiev na rozvíjanie talentov a záujmovej činnosti mládeže, mladých rodín a seniorov, organizovaním spoločných aktivít mladých rodín, seniorov a mládeže so zabezpečením základného vybavenia na ich realizáciu ( tanečných, športových, umeleckých, kultúrnych atď. ) Mojim zámerom je skĺbiť aktivity všetkých vekových skupín s ich prezentáciou aj na verejných priestranstvách. Pozdvihnúť kultúrneho ducha v meste Poprad.

5.Ako chcete osloviť mladých ľudí, aby prišli k volebným urnám? Mládež, nevadí Vám, že sa na Vás často zabúda? Žijeme tu spolu všetci bez ohľadu na vek, aj Vám patrí mesto Poprad, tak urobte najjednoduchší spôsob, ako urobiť niečo pre seba a svoje okolie – poďte voliť. To, čo bolo doteraz v ústraní, bude pre mňa jedným z prvoradých cieľov! To, že ste mladí neznamená, že neviete čo je správne, máte radi zmenu a dynamiku, tak prejdite tú cestu do volebnej miestnosti a poďte do volebných miestností!!! Smiech, úsmev, radosť, to je to najdôležitejšie pre spokojnú mládež, preto urobím všetko, aby sa tieto ingrediencie skvelo skombinovali!

6. Čo budete riešiť ako prvé keď budete zvolená za primátorku mesta Poprad? Ako prvé odstránim komunikačné bariéry medzi radnicou a Popradčanmi, otvoríme sa vzájomnému dialógu a partnerstvu.

Tuto cestou zároveň pozdravuje všetkých Popradčanov a prajem im pekný týždeň. Anna Schlosserová

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM