Tlačové správy

Predvolebný program Jozefa Švagerka sa splnil už dnes

Na dnešnej rannej mimoriadnej tlačovej konferencii v netradičnom, ale pre nové udalostí dôležitom čase o 8 .15 h - Ing. Jozef Švagerko, kandidát na primátora zverejnil vyhlásenie k distribúcii tepla a energie  v meste Poprad, ktoré zabezpečuje spoločnosť Dalkia.

Ilustračný obrázok k článku Predvolebný program Jozefa Švagerka sa splnil už dnes
Zdroj: Dnes24.sk

Cieľom aktivít a programu Jozefa Švagerka je podporiť rokovania so spoločnosťou Dalkia o podmienkach, ktoré by zvýhodnili občanov a ušetrili by sa im náklady na bývanie. Už v minulosti sa tejto téme v mestskom zastupiteľstve venoval, preto by rád v prípade zvolenia do pozície primátora pokračoval v tomto procese.

V tejto súvislosti vyzval kandidáta na primátora Františka Bednára k odstúpeniu z kampane. Jozef Švagerko si vysoko váži aktívny prístup pána Bednára. Preto mu zároveň ponúka priestor na účasť v naplnení jeho volebného programu, prioritne v otázkach kontroly využívania verejných financií mesta.

V podobnom duchu sa na tlačovej konferencii vyjadril Igor Wzoš a Pavol Gašper. Ten zároveň vyzval občanov k účasti vo voľbách, aby dali novému primátorovi silný mandát na riadenie v našom meste.

Poskytnuté informácie majú závažný význam pre voličov a môžu byť podstatné v rozhodovaní o novom obsadení postu primátora.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy. Jeho názory sa nemôžu spájať so stanoviskami a postavením siete portálov Global 24.

Tlačová konferencia Jozefa Švagerka
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM