Tlačové správy

Prestížna modelingová súťaž hľadá nové tváre: V týchto mestách ešte môžete navštíviť castingy

Agentúra Elite vyhlasuje castingy do najprestížnejšej modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look SR 2016.Castingy sa uskutočnia v dňoch od 30. marca do 10. apríla v obchodných centrách vo všetkých regiónoch Slovenskej republiky.

Ilustračný obrázok k článku Prestížna modelingová súťaž hľadá nové tváre: V týchto mestách ešte môžete navštíviť castingy
Zdroj: Dnes24.sk

Do súťaže sa môžu prihlásiť ženy vo veku 13 až 22 rokov s výškou nad 170 cm a muži vo veku 15 až 23 rokov s výškou nad 182 cm. Ambasádorkou súťaže sa aj pre tento ročník stala topmodelka Michaela Kocianová, ktorá sa bude spolu s porotou podieľať na výbere semifinalistov a zároveň bude sprevádzať všetkými castingami. Riaditeľ súťaže Schwarzkopf Elite Model Look pre SR a ČR Sáša Jány k projektu povedal: „Som velmi rád, že sa nám v rámci Elite Model Look už 25 rokov darí objaviť a naštartovať kariéru tým najúspešnejším modelkám a posledné roky aj modelom zo Slovenska a Čiech.“

Každý účastník castingu absolvuje základný pohovor so zástupcami agentúry Elite a získa darčeky od partnerov projektu a časopis EVA. V rámci castingov budú prebiehať žrebovania o výrobky vlasovej kozmetiky Schwarzkopf, vlasového stylingu Rowenta for Elite Model Look a dekoratívnej kozmetiky Artdeco. Odborníci poradia, ako sa starať o vlasy a zástupcovia spoločnosti Rowenta na vybraných castingoch predvedú, ako si ľahko a rýchlo upraviť vlasy na každú príležitosť. O poradenstvo a zvýraznenie prirodzenej krásy sa na castingoch postarajú vizážistky značky Artdeco.

Vo väčšine miest predvedú modelky agentúry Elite Bratislava nové trendy v oblasti účesov a farieb pre tento rok – Schwarzkopf Looks. Nové trendy zvečnila svetoznáma hviezdna fotografka Annie Leibovitz. Všetci záujemcovia, ktorí si chcú nechať poradiť so starostlivosťou o vlasy môžu absolvovať analýzu vlasov od značky Schwarzkopf.

Viac o Schwarzkopf Looks 2016 na:
http://www.schwarzkopf.sk/…y_ucesy.html

Po skončení všetkých castingov sa zúčastnení dozvedia o postupe do semifinále, ktoré sa bude konať v júni v Bratislave. Vybrané dievčatá a mladí muži sa v septembri zúčastnia finále, ktoré sa uskutoční v Španielskej sále Pražského hradu. Víťazka a víťaz národného finále odcestujú na 33. ročník svetového finále Elite Model Look.

Ďalší ročník castingov do súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2016 pre Slovenskú republiku prebehne v marci a apríli 2016 v týchto obchodných centrách:

5.4.2016 15.00 hod. OC Mirage Žilina
6.4.2016 15.00 hod. OC Laugaricio Trenčín
8.4.2016 15.00 hod. OC Aquario Nové Zámky
9.4.2016 15.00 hod. Galéria Mlyny Nitra
10.4.2016 15.00 hod. Auprak Bratislava

Generálnym partnerom súťaže Schwarzkopf Elite Model Look SR 2016 je Schwarzkopf, ďalšími partnermi sú Rowenta for Elite Model Look, dekoratívna kozmetika Artdeco a lifestylový internetový magazín Feminity. Mediálnymi partnermi sú rádio Europa 2, magazín EVA, Bigmedia a Fashion TV czech&slovak.

Ďalšie info nájdete na: www.facebook.com/…LookSlovakia

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM