Ľubomír Hudačko Krimi

Pri Poprade sa žena bála o život: Manžel sa jej vyhrážal, že sa nedožije rána

Agresívne správanie muža vyvolávalo u ženy strach, bála sa, že jej muž ublíži. Správal sa tak opakovane a jeho agresivita sa stále stupňovala.

Ilustračný obrázok k článku Pri Poprade sa žena bála o život: Manžel sa jej vyhrážal, že sa nedožije rána
Zdroj: Polícia SR - BB kraj

V jednej z obcí v okrese Poprad 54-ročný muž slovne ako aj fyzicky útočil na svoju manželku. Stalo sa tak v utorok 16.01.2024 podvečer v rodinnom dome. Dnes24.sk o tom informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

„Najskôr došlo medzi manželmi k hádke, po ktorej do ženy hodil muž topánku a potom sa snažil ženu udrieť. Napadnutá žena žiadala muža aby prestal, lebo zavolá políciu. Muža to ešte viac rozhnevalo a začal sa jej vyhrážať, že nedožije rána, lebo ju zabije,“ uviedla hovorkyňa s tým, že agresívne správanie muža vyvolávalo u ženy strach, bála sa, že jej muž ublíži.

Správal sa tak opakovane a jeho agresivita sa stále stupňovala.

Polícia sa podľa hovorkyne po ataku dostavila na miesto a muža obmedzila na osobnej slobode. „54-ročný muž bol umiestnený do cely policajného zaistenia, kde s ním boli vykonané procesné úkony, po ktorých mu bolo vznesené obvinenie z trestného činu nebezpečné vyhrážanie,“ doplnila a dodala, že ak sa obvinenému vina pred súdom preukáže, hrozí mu trest odňatia slobody až na tri roky.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM