Tlačové správy

Prichádza sen všetkých motorkárov! S prívesom For-One je preprava motocykla extrémne jednoduchá

Príves For-One je vytvorený motorkármi pre motorkárov. Prináša revolučnú konštrukciu pre bezproblémovú manipuláciu s motocyklom.

Ilustračný obrázok k článku Prichádza sen všetkých motorkárov! S prívesom For-One je preprava motocykla extrémne jednoduchá
3
Galéria
Zdroj: FOR-ONE

Inovatívny príves For-One na prepravu motocyklov má revolučnú konštrukciu, s ktorou nakladanie, skladanie a garážovanie motocyklov nebolo nikdy jednoduchšie.

Dá sa podľa potreby znížiť a vďaka jednoduchému použitiu motocykel naložíš za 2 minúty, a to bez cudzej pomoci. S prívesom For-One dostaneš motocykel aj tam, kde to predtým mohol byť problém.

Zmestí sa naozaj všade

Pokiaľ si myslíš, že vozík pre tvoju motorku musí byť nespratný a zaberá veľkú plochu, si na omyle. Príves For-One poľahky dostaneš na miesto pomocou prídavného kolieska, ktoré uľahčí manévrovanie. Pri nedostatku miesta môžeš príves postaviť vertikálne, pričom v zvislej polohe ho aj bez opierania o stenu udrží premyslená opierka.

Zdroj: FOR-ONE

Prečo si zvoliť príves For-One?

Inovatívny príves For-One sa vyznačuje vysokou kvalitou docielenou precíznou výrobou s dôrazom na detail a dokonalú jazdu. Poteší aj elegantný a vysoko kvalitný lakovaný rám a moderné LED svetlá, ktoré zabezpečia spoľahlivú a bezpečnú jazdu. Stabilná jazda je docielená aj pomocou odpruženiu kompozitovou tyčou. Navyše, s prívesom For-One môžeš jazdiť až do rýchlosti 130 km/h.

Manipulácia nebola nikdy ľahšia! Príves For-One ťa prekvapí jednoduchým nakladaním a skladaním, ktoré zvládneš bez cudzej pomoci za neuveriteľné dve minúty.

Navyše, príves For-One je ponúkaný v štyroch farebných variantoch (čierna, biela, modrá a oranžová), ktoré ocení každý motorista.

Príves For-One je k dispozícii vo verziách pre motorky a aj trojkolesové skútre. Zosilnená verzia ti umožní prevážať motocykel s hmotnosťou viac než 400 kilogramov!

Zdroj: FOR-ONE

Extrémne jednoduchá obsluha

Skladanie a nakladanie motocykla je naozaj jednoduché. Zvládneš to v niekoľkých krokoch:

  1. Odisti poistku a vyber páku zo zámky. Príves následne sklop do nájazdovej polohy.
  2. Motocykel presuň na príves a umiestni na stojan.
  3. Prednú časť motocyklu upevni popruhmi k prívesu a ten pomocou páky zdvihni naspať z nájazdovej polohy. V prípade príliš ťažkého motocyklu ti pomôže predĺžená páka.
  4. Páku zasuň do zámky a zaisti poistkou. Zadnú časť motocyklu ukotvi popruhmi k prívesu.
  5. A nakoniec stačí už len pripojiť príves k autu. Šťastnú cestu!

Pre viac informácií o unikátnom prívese For-One navštív našu webovú stránku for-one.sk a Facebook For-One Moto Trailer Slovakia.

Zdroj: FOR-ONE

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: FOR-ONE
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM