Monika Vengrínová Rôzne

Priestor medzi štadiónmi má nabrať na atraktivite: Fitko v prírode i reštika uprostred jazierka!

V rámci výstavby Národného tréningového centra (NTC) v Poprade dôjde k postupnej revitalizácii aj jeho okolia. Okrem tréningových futbalových plôch by tak v týchto priestoroch mal pribudnúť i park, nový pub, reštaurácia a parkovací dom.

Ilustračný obrázok k článku Priestor medzi štadiónmi má nabrať na atraktivite: Fitko v prírode i reštika uprostred jazierka!
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Jednou z fáz rekonštrukcie by mala byť revitalizácia jazierka, skrývajúceho sa medzi NTC a zimným štadiónom, i jeho okolia. Uprostred rybníka, ktorý momentálne využívajú rybári, by tak mala vyrásť rybárska bašta a okolo neho kardiotrasy s posilňovacími strojmi. Fitnes v prírode by tak mohlo byť realitou aj uprostred Popradu.

„Je to otázka niekoľkých rokov, ale s pánom Telenským sme sa dohodli na spolufinancovaní tohto fitnes parku. Išlo by o park, kam by sa ľudia chodili prechádzať a kde by si zároveň i zacvičili,“ uviedol primátor Popradu Anton Danko.

Okrem toho priamo pri futbalovom štadióne vyrastie športový pub. Čo však asi najviac poteší futbalových a hokejových fanúšikov, ale i návštevníkov Aquacity, je plánovaná výstavba parkovacieho domu priamo pri zimnom štadióne.

Revitalizácia rybníka pri NTC
20
Galéria
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM