Peter Handzuš Rôzne

Prípravy na popradský protest Gorila 2 vrcholia

S prípravami na piatkový protest finišujú aj organizátori pod Tatrami. Stretli sa s príslušníkmi polície, aby pomohli dohliadnuť na bezpečnosť zhromaždenia. Mesto Poprad im poskytlo celoročné pódium na Nám.sv.Egídia v medzikostolí. Vzhľadom na veľké

Na pódiu dostanú priestor aj občania. „Účastníci zhromaždenia budú môcť slobodne vyjadriť svoj názor. Ich prejav bude časovo ohraničený (5 min.), nesmie obsahovať vulgarizmy a v žiadnom prípade nemôže byť súčasťou predvolebnej kampane ktorejkoľvek politickej strany. Takisto budeme dohliadať na to, aby prejavy nediskriminovali žiadnu skupinu občanov“, povedal muzikant Zbyňo Džadoň, hlavný organizátor popradského protestu Gorila 2.

Na sociálnej sieti svoju účasť potvrdilo viac ako 1000 ľudí. "Rekordne rýchlo sme sa vyšplhali na toto číslo. Teším sa, že ešte stále existujú ľudia, ktorí sú odhodlaní niečo zmeniť a vyjsť do ulíc. Budem už len dúfať, že tí, ktorí svoju účasť prisľúbili, aj reálne prídu, " dodal Džadoň.

Popradský protest Gorila 2 za začne zajtra o 16:00 na Nám.sv. Egídia v Poprade a potrvá do 18:00. Skupina demonštrantov sa bude po úvodných prejavoch presúvať po celom námestí, pričom cieľ bude opäť v oblasti medzikostolia.

[link=http://www­.facebook.com/e­vents/230782973­674325/]Poprad­ský protest Gorila 2 na facebooku[/link]

Foto: mesto Poprad a Peter Kendra

Prípravy na popradský protest Gorila 2 vrcholia
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM