Tlačové správy

Prváci zo Spojenej školy na Ul. D. Tatarku kreslili anjelov: Budú strážiť pacientov i lekárov

Úspešná akcia Spojenej školy na Ulici Dominika Tatarku v Poprade Čajík pre zdravotníkov má svoje pokračovanie. Prváci zo základnej školy už pri odovzdávaní vyzbieraných čajov obdarovali zdravotníkov svojimi kresbami. Ale to nie je všetko. 

Ilustračný obrázok k článku Prváci zo Spojenej školy na Ul. D. Tatarku kreslili anjelov: Budú strážiť pacientov i lekárov
Zdroj: Spojená škola, Ul. D. Tatarku

Na hodinách výtvarnej výchovy a v rámci popoludňajšej činnosti v školskom klube detí sa o náročnej práci zdravotníkov v čase pandémie koronavírusu rozprávali ďalej. A tak pribudli ďalšie kresby pre lekárov a zdravotné sestry v popradskej nemocnici.

Pani doktorky z očného a covidového oddelenia Jana Karnišová, Karolína CimermanováMarcela Danišovská sa poďakovali prvákom za krásnych anjelov. Lekárky umiestnili obrázky na svojich oddeleniach, aby pacientov i personál chránili pred tým najhorším.

Spojená škola na Ulici Dominika Tatarku v Poprade, podobne ako ostatné školy na Slovensku, prechádza na dištančné online vyučovanie. Kým sa žiaci a učitelia rozlúčili, stihli sa dozvedieť výsledky výtvarnej súťaže o najkrajšiu vianočnú pohľadnicu, ktorú vyhlásila riaditeľka školy Mária Vojtaššáková.

Víťazkami sa stali Viktória Bukovičová zo 4. F a Alex Basaríková zo septimy. Cenu riaditeľky školy získali Ellie Kapinusová z tretej ZA a Natália Langová zo sekundy A.

Ocenené vianočné pohľadnice bude škola rozposielať partnerským školám a rôznym inštitúciám.

Víťazné vianočné pohľadnice
4
Galéria

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Spojená škola, Ul. D. Tatarku
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM