Monika Vengrínová Tlačové správy

Prvé narodeniny Nestville Parku: Oslavy budú vo veľkom štýle

Historicko-náučná expozícia Nestville Park v Hniezdnom pri Starej Ľubovni oslavuje prvé narodeniny a na oslavu 29.júna je pozvaný úplne každý. Veľkolepý program bude plný hudby, tanca, silných mužov a zábavy. Na svoje si prídu i deti.

Ilustračný obrázok k článku Prvé narodeniny Nestville Parku: Oslavy budú vo veľkom štýle
Zdroj: Dnes24.sk

Dalibor Janda, Celeste Buckingham i Komajota

Prežiť skvelý deň v spoločnosti skvelých ľudí a skvelej zábavy môžete už túto sobotu od desiatej predpoludnia do neskorých nočných hodín. Skutočne bohatým programom budú sprevádzať moderátori Mišo Hudák a Andrej Bičan.

Oslavu otvorí Dychová hudba Ľubovnianka a do spevu i tanca zahrá aj Folklórna skupina Urpín. Tešiť sa môžu i fanúšikovi country hudby a tanca, ktoré budú reprezentovať Idyla country club a Smoky Mountains D.

Na hlavnom pódiu tiež vystúpia známi speváci a skupiny, a to Dalibor Janda, Komajota, Celeste Buckingham, ale i Chiki liki tu-a, Bacil a Rakby, Helenine oči, či skvelá ABBa show. Počas celého dňa bude prebiehať súťaž najsilnejších mužov Európy Nestville Strong Men a do nočných hodín sa môžete dosýta baviť a tancovať na video diskotéke s DJom.

Zábava čaká i deti

V Nestville Parku sa však nezabudlo ani na tých najmenších. Na „detskom“ pódiu sa predstavia deti zo Základnej umeleckej školy v Starej Ľubovni, Detský folklórny súbor Stará Ľubovňa, i Detský tanečný súbor Nashville. Chýbať nebudú ani divadelné predstavenia Divadla Harry Teater s rozprávkou Soľ nad zlato a Divadla bez opony. So zatajeným dychom budú drobci sledovať kúzelnícku aj balónovú šou a na javisku si budú môcť i zasúťažiť. Počas minidisco sa zase naučia rôzne tanečné štýly.

Vstupné na túto mega akciu je tri eurá, deti od troch do pätnástich rokov dve eurá, najmenší do troch rokov majú vstup zadarmo. Vstupenky tiež stále môžete vyhrať na fanúšikovskej stránke Nestville Parku: https://www.facebook.com/nestville.park ** Viac info na: **www.nestville­park.sk

Prvé narodeniny Nestville Parku: Oslavy budú vo veľkom štýle
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM