Peter Handzuš Rôzne

Prvý let z Varšavy privezie do Tatier poľských novinárov

Dnes priletí na Letisko Poprad-Tatry prvé lietadlo spoločnosti Eurolot. Privezie 45 zástupcov poľských médií a VIP osobností z radov športovcov a hercov, ktorí prídu do Tatier na otvorenie lyžiarskej sezóny. Pre TASR to uviedla Zuzana Nemcová, manažé

Nová pravidelná linka poľského regionálneho prepravcu Eurolot bude lietať z Varšavy a Gdanska na Letisko Poprad-Tatry dvakrát do týždňa.

„Pre novinárov a VIP osobnosti sme spolu s tatranskými subjektmi pripravili atraktívny program, ktorý zahŕňa najmä prezentáciu noviniek a rozšírených služieb v lyžiarskych strediskách a akvaparkoch,“ uviedla Nemcová. „V piatok novinárov čaká lyžovačka v Jasnej Nízke Tatry, relax v termálnych vodách Tatralandie a tatranský večer zážitkov v reštaurácii Von Roll Luková. Na druhý deň sa účastníci infocesty presunú do Tatranskej Lomnice, kde bude oficiálne otvorenie sezóny s atraktívnym hudobným programom na svahu, ako aj v Music bare Humno,“ dodala.

Letecké spojenia z Gdanska a Varšavy do Popradu majú v zimnej sezóne prilákať čo najviac poľských milovníkov lyžovačky, ktorí sa chcú rýchlo, komfortne a cenovo atraktívne dostať do tatranských lyžiarskych stredísk.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM