Monika Vengrínová Rôzne Rôzne

Radnica plní sľub, akvapark bude pre Popradčanov dostupnejší: Preštudujte si čerstvú novinku!

Popradský akvapark sa viacerým domácim zdá byť nedostupný pre vyššie ceny. Mesto Poprad preto Popradčanom sľúbilo lepšie ceny a svoj sľub teraz plní. O aké zľavy konkrétne pôjde?

Ilustračný obrázok k článku Radnica plní sľub, akvapark bude pre Popradčanov dostupnejší: Preštudujte si čerstvú novinku!
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

„Našim obyvateľom sme sľúbili, že im pri využívaní akvaparku vyjdeme v ústrety. Toto je prvý konkrétny krok, vďaka ktorému bude Aquacity pre Popradčanov dostupnejšie,“ informoval primátor Popradu Jozef Švagerko. „Streda pre Popradčanov“ začne platiť od budúceho týždňa a pôjde o názov 50% zľavy z pultového cenníka na produkty Aqua Packet a Vital Packet pre občanov z regiónu Poprad, ktorí sú vlastníkmi platnej klubovej karty Aquacity Poprad. Využívanie karty je nevyhnutné z dôvodu zosúladenia poskytovaných zliav s platnou legislatívou. Táto zľava sa bude poskytovať z celodenného vstupu pre dospelú osobu a bude platná každú stredu. Samostatnú kapitolu budú v tejto akcii tvoriť seniori.

Jednotlivci si budú môcť po preukázaní platnou klubovou kartou Aquacity Poprad zabezpečiť vstup Aqua Packet v cene 6,50 eur na osobu, v prípade organizovanej skupiny 10 a viac osôb bude cena za tento vstup 5 eur na osobu – v takomto prípade sa zľava pohybuje na úrovni viac ako 75%. Akcia „Streda pre Popradčanov“ neplatí v iné pracovné dni, štátne sviatky, víkendy a počas sezónneho obdobia v čase od 24.12. do 7.3.

„Vstupy Aqua a Vital Packet sú mimoriadne obľúbené a sprístupňujú to najlepšie z Aquacity, preto sme sa rozhodli, že táto akcia sa bude týkať práve ich. Dovolíme si však upozorniť, že skutočnou nevyhnutnosťou na využívanie týchto zliav je jednorazové zakúpenie klubovej karty Aquacity Poprad. Táto karta umožní využívať svojim majiteľom zľavy do 30% po celý rok a prináša tiež celý rad ďalších výhod,“ informoval riaditeľ Aquacity Poprad Richard Pichonský.

Ďalšou možnosťou pre milovníkov aktívneho životného štýlu sú paušálne vstupy, ktoré si však vyžadujú 12-mesačnú viazanosť.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM