záruba martin Rôzne

Rady dostali muži aj ženy...

Deň otvorených dverí avizovalo K-vital beauty centrum už v piatok 9.12. v OC MAX, kde poradenské služby a diagnostiku organizmu počas skoro dvoch hodín absolvovalo takmer 80 ľudí.

[link=http://www.k-vital.sk/]K-vital[/link] sa zameriava na prevenciu v oblasti zdravia, chudnutia, skrášľovania tela i tváre a práve z množstva týchto procedúr mohli návštevníci počas dní otvorených dverí niektoré absolvovať bezplatne, nechať si poradiť v oblasti životného štýlu. Mužom tiež značka beauty centra K-vital nie je neznáma, dôkazom bola ich vysoká účasť pánov a ich záujem ako o cvičebné plány, tak i o pleťovú starostlivosť. Evidentne sa v sprievode svojich nežnejších polovičiek cítili výborne.

K zdravému životnému štýlu určite patria aj zdravé koreniny a olivové oleje, ktorých ochutnávka nemohla chýbať. Promovali ich odborníci na slovo vzatý priamo z Talianska.

K-vital je hlavne o radách a tento spôsob absolútne vyhovuje každej dáme, ktorá prekročí prah beauty centra. O komplexnosti služieb zrejme netreba veľa hovoriť. Vizáž pod taktovkou pani Bederovej, dobré rady pri redukčných plánoch od Karin Kováčovej, ukážky liftingu, liposukcie, nadchli každú z prítomných dám. A tak už teraz majú inšpiráciu – čo si priať pod Vianočný stromček…

[link=http://www.k-vital.sk/foto­galeria/vianoc­ny-den-otvorenych-dveri-v-k-vital-beauty-centre/]Foto z akcie: tu [/link]

Viac informáciik-vital.sk[/link]
mail: [link=k-vital@k-vital.sk]k-vital@k-vital.sk[/link]

Rady dostali muži aj ženy...
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM