Monika Vengrínová Rôzne

Rodina z Popradu zažíva smutné chvíle: Stratila sa im ich milovaná fenka, všetkých prosia o pomoc

Už desať dní hľadá zúfalá rodina z Popradu svojho milovaného psa. Stratila sa im ich čistokrvná ovčiačka Gayia a veľmi im chýba. Za jej nájdenie ponúkajú odmenu a všetkých prosia o pomoc.

Ilustračný obrázok k článku Rodina z Popradu zažíva smutné chvíle: Stratila sa im ich milovaná fenka, všetkých prosia o pomoc
Zdroj: Dnes24.sk

Gaya sa stratila neďaleko Tatranskej Lomnice pred desiatimi dňami. „Údajne ju potom videli v Mengusovciach a tiež v Poprade pri záhradkách na starom Juhu,“ vysvetlil rodinný známy majiteľov strateného psíka, ktorý takisto pomáha pri hľadaní.

Gaya je čistokrvný Nemecký ovčiak. Má štyri roky a zvláštnym znamením je tetovacie číslo v pravom uchu. Okrem toho je menšieho vzrastu. „Je priateľská, ale po zážitkoch z posledných dní môže byť teoreticky aj veľmi plachá,“ objasnil známy majiteľov.

Ako dodal, v prípade poskytnutia informácií, či nájdenia stratenej Gayi, sa majitelia odmenia. Akékoľvek informácie môžete volať na číslo 0905 463 952. „Vopred ďakujeme,“ uzavrel rodinný priateľ Popradčanov, ktorí kvôli svojmu milovanému psíkovi majú hlavy v smútku a všetkých prosia o pomoc.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM