Správy

Rozlúčka s popradským ľadom ako sa patrí: Pomaľuj a odfoť!

HK Poprad a mesto Poprad za podpory partnerov pripravili pre fanúšikov a širokú športovú verejnosť zaujímavé podujatie, cieľom ktorého je spoločné stretnutie priaznivcov hokeja a rozlúčka s ľadom. Ten slúžil v priebehu celej sezóny všetkým hokejistom od prípravky až po A-tím.

Ilustračný obrázok k článku Rozlúčka s popradským ľadom ako sa patrí: Pomaľuj a odfoť!
Zdroj: HK Poprad

Zimný štadión mesta Poprad otvorí popradským fanúšikom opäť svoje brány. Tentokrát sa najvernejší dostanú až za hranice tribún. Namiesto korčuľovania a hrania hokeja budú môcť pomaľovať ľad.

Fanúšikom sa naskytá výnimočná príležitosť napísať na ľadovú plochu odkaz hráčom, pozdraviť priateľov, napísať pokrik alebo nakresliť klubové logo. Zároveň si pri svojom diele môžu vyhotoviť fotografiu a publikovať ju na sociálnych sieťach. Po skončení akcie vznikne na ľade spoločný výtvor v podobe farebnej koláže,“ informuje HK Poprad na svojom oficiálnom webe.

Z dôvodu pandemických opatrení ale na ľade môže byť len 20 ľudí. Podujatie je preto naplánovaná na štvrtok 27. mája v dvoch fázach. Od 17.30 do 18.00 hod. a od 18.00 do 18.30 hod.

Akcia je bezplatná, avšak je potrebné sa registrovať. Podrobnosti nájdete na webe HK Poprad.

Aktuálne zo Slovenska:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM