Monika Vengrínová Rôzne

Rozlúčka so záchranármi si vyžiada v Poprade obmedzenia: Mesto vyzýva na zvýšenú toleranciu a trpezlivosť!

Vo štvrtok vyprevadia na poslednej ceste blízki, priatelia a kolegovia záchranárov, ktorí zahynuli v piatok minulý týždeň v Slovenskom raji. Popradčania a návštevníci mesta preto musia počítať s dopravnými obmedzeniami v okolí konkatedrály.

Ilustračný obrázok k článku Rozlúčka so záchranármi si vyžiada v Poprade obmedzenia: Mesto vyzýva na zvýšenú toleranciu a trpezlivosť!
Zdroj: Dnes24.sk

Posledná rozlúčka so záchranármi bude vo štvrtok 23.7. o 10:00 hodine v Konkatedrále Sedembolestnej Panny Márie na Nábreží Jána Pavla II.

„V snahe zabezpečiť dôstojný priebeh rozlúčky bude v okolí konkatedrály špeciálny režim s dopravnými obmedzeniami. Už v stredu 22.júla vo večerných hodinách začne Správa mestských komunikácií v Poprade postupne blokovať vjazd na Nábrežie Jána Pavla II., Ul.Bernolákovu, Mnoheľovu a D.Tatarku,“ informoval hovorca mesta Poprad Marián Galajda.

Vo štvrtok budú uvedené ulice pre bežnú dopravu uzatvorené a bude na nich zabezpečené parkovanie pre účastníkov poslednej rozlúčky. Dopravu na Štefánikovej ulici bude v uvedenom čase riadiť polícia. „Samospráva touto cestou vyzýva širokú verejnosť k zvýšenej miere tolerancie a trpezlivosti,“ dodal Galajda.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM