Monika Vengrínová Krimi

Rozruch v podniku na námestí: Muž vulgárne nadával čašníčke, potom padli slová, z ktorých vás strasie!

Trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky hrozí Ľubomírovi (44). Ten bol zadržaný policajnou hliadkou, obmedzený na osobnej slobode a následne umiestnený do cely policajného zaistenia.

Ilustračný obrázok k článku Rozruch v podniku na námestí: Muž vulgárne nadával čašníčke, potom padli slová, z ktorých vás strasie!
Zdroj: TASR

Ako uviedla krajská policajná hovorkyňa, vyšetrovaním bolo zistené, že Ľubomír sa mal v nedeľu okolo 11.00 hodiny v jednom z miestnych podnikov na Námestí Mariánskom v Podolínci, vyhrážať smrťou 32-ročnej žene a to najmenej pred tromi ľuďmi.

„Žena ako čašníčka v tomto podniku upozornila muža, aby prestal obťažovať a aby odišiel. Ľubomír je spočiatku začal vulgárne nadávať, potom jej povedal, že ju zabije a zareže ako sviňu,“ informovala Jana Migaľová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.

Policajná hovorkyňa ďalej uviedla, že týmito vyhrážkami, ako aj svojim správaním, muž vzbudil u ženy obavu, že svoje vyhrážky o zabití uskutoční. Ľubomír bol policajnou hliadkou zadržaný, obmedzený na osobnej slobode a následne umiestnený do cely policajného zaistenia.

„Povereným príslušníkom Obvodného oddelenia Policajného zboru v Podolínci bol obvinený z prečinu nebezpečného vyhrážania a hrozí mu tresť odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky,“ dodala Migaľová.

foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM