Peter Handzuš Krimi

Policajti uzavreli námestie: Vo Forume hľadali bombu

V obchodnom centre na Námestí sv. Egídia v Poprade bola v nedeľu popoludní nahlásená bomba.

Ilustračný obrázok k článku Policajti uzavreli námestie: Vo Forume hľadali bombu
Foto: Martin Sýkora

V obchodnom centre Forum na Námestí sv. Egídia v Poprade bol v nedeľu pred 17.00 h nahlásený nástražný výbušný systém. Informoval o tom operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove.

Obchodné centrum policajti evakuovali. Na ulici tak skončili nielen návštevníci z centra ale aj zamestnanci jednotlivých prevádzok. Na mieste zasahovali policajti so psami, pyrotechnici a popradskí hasiči do neskorých večerných hodín.

Okrem námestia bola uzavretá aj Francisciho ulica, ktorá vedie poza OC Forum. „Nepustili nás autom pred bytovku Monaco, kde bývame,“ uviedla na našej FB stránke čitateľka Miroslava.

„Mám tam ešte auto a som z KK,“ napísal večer Peter a pridal sa aj Karol: „No my z LM a tiež čakáme na auto.“ Návštevníci centra z Popradu ale aj z Kežmarku, Liptovského Mikuláša a iných miest, sa k autám na parkovisku dostali až v neskorých večerných hodinách.

„Z dôvodu mimoriadnej udalosti sú dnes otváracie hodiny parkoviska predĺžené do 23. hodiny. Návštevníci centra, ktorí si nevyzdvihnú svoje vozidlá dnes, môžu tak spraviť aj zajtra (v pondelok). Parkovné im nebude účtované. Ďakujeme za pochopenie,“ uviedlo na svojej sociálnej sieti OC Forum.

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM