Ľubomír Hudačko Rôzne Rôzne

Šanca, aká tu ešte nebola: Chlapi z východu, zbystrite pozornosť. A dámy, už teraz sa tešte!

Zaujímavá príležitosť, aká tu ešte nebola. Majú ju chlapi z východu. Čo môžu získať, kto má šancu a čo preto musí urobiť? Tu sú ďalšie informácie. Tak teda, východniari čítajte a dámy, už teraz sa tešte :).

Ilustračný obrázok k článku Šanca, aká tu ešte nebola: Chlapi z východu, zbystrite pozornosť. A dámy, už teraz sa tešte!
Zdroj: TASR

Jeden z chlapov z východného Slovenska sa stane Východniarom roka 2016. Súťaž určená pre mužov s udržiavaným telom je odpoveďou na dopyt súťaže krásy aj pre mužské pokolenie.

Rozhoduje východniarsky šarm

Cieľom je ukázať, že východniari sú nielen inteligentní ale aj krásni muži s príťažlivou postavou. „Chceme, aby bola súťaž Východniar roka 2016 populárnou aj pre nežné pohlavie, ktoré sa príde rado pokochať pohľadmi na mužské telá. Zaujíma nás zistiť, koľko je na východe príťažlivých mužov hlavne vďaka svojej postave a takisto chceme vyprovokovať mužov, aby sa nehanbili a ukázali sa celému východu,“ uviedol pre mediálnu sieť portálov Dnes 24 Pavol Titurus, spoluzakladateľ a PR manažér súťaže. Víťazom súťaže sa stane muž s najväčšími sympatiami poroty, príťažlivou postavou a východniarskym šarmom. Cieľom je dať príležitosť aj modelingovým agentúram, spoločnostiam, aby sa pri svojej práci zamerali aj na východné Slovensko.

„Ukážeme Slovensku akých mužov máme na východe. Zapojiť sa do súťaže môže každý chlap s trvalým pobytom na východnom Slovensku od 18 rokov. Teda musí prísť na casting 27. februára do Prešova alebo na košický casting, ktorý je naplánovaný týždeň po prešovskom na 5.3.2016,“ pokračuje Titurus. Poznamenal, že okrem vekovej hranice je tu tiež nutnosť mať výšku postavy aspoň 175 cm a pohľadné telo. Rozhoduje ale aj východniarsky šarm. Na castingoch vyberie porota 12 finalistov, ktorí budú počas finále bojovať o titul Východniar roka 2016.

Víťaz získa okrem titulu i hodnotné ceny

„Verejnosť svojim hlasovaním na facebookovej stránke vyberie z 12-tich finalistov jedného, ktorý získa titul „Šrác roka“. Víťaz okrem titulu získa i hodnotné ceny, ku ktorým detaily ešte nebudeme prezrádzať,“ povedal spoluzakladateľ súťaže. A kde by sa finále tohto podujatia mohlo konať? Pri voľbe mesta ešte organizátori nie sú úplne rozhodnutí. Pohrávajú sa tiež s myšlienkou, že finále má byť trochu netradičné, čo sa týka typických súťaží krás a zároveň typicky východniarske.

„Môžeme prezradiť, že plánované je na začiatok leta, teda v máji alebo v júni. Po castingoch až po finále čaká na 12-tich finalistov program, ktorý bude pozostávať aj z otestovania si svojej kondičky pod dohľadom Marietty Žigalovej. Nebude to nič náročné, čoho by sa mali chlapi báť. Vo všetkých troch prípadoch pôjde skôr o relax a zábavu, ale hlavne o to, aby porota viac spoznala finalistov po všetkých stránkach,“ prezradil podrobnosti Titurus.

O víťazoch bude teda rozhodovať porota, okrem spomínaného titulu Šrác roka. Ide o prvý ročník a rozhodne nemá byť posledný. „Rozhodne je sa na čo tešiť, my sme v prvom rade zvedaví, akí východniari a z ktorých kútov východu sa prídu predviesť na castingy,“ zakončil spoluzakladateľ súťaže.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM