Monika Gécziová Rôzne

Sašu so sestričkami a maminou vyhodili z auta: Celý deň čakali, no nik sa po ne nevrátil

Krásna ušatá Saša je niekoľkomesačné šteniatko, ktoré doposiaľ poznalo len odmietnutie a studené múry útulku.

Ilustračný obrázok k článku Sašu so sestričkami a maminou vyhodili z auta: Celý deň čakali, no nik sa po ne nevrátil
Zdroj: OZ Cesta za domovom

Roztomilá Saša sa našla spolu so svojimi sestričkami a s maminou vyhodená v obci Gerlachov, kde ich niekto vyložil z auta a odišiel. I napriek tomu, že celý deň čakali, že sa po ne niekto vráti, nikto neprišiel. „Saša dostala druhú šancu na domov a veríme, že nebude čakať dlho. Že nebude musieť vyrastať v útulku,“ prihovára sa za šteniatko Lenka Zolnierčiková z OZ Cesta za domovom.

Saša sa narodila približne v januári tohto roka. Je to čistokrvná podtatranská zmeska, u ktorej sa v dospelosti predpokladá stredný vzrast. „Je to ešte pojašené, roztomilé šteniatko. Je hravá, energická, skúmavá a učenlivá. Má rada iné psíky a nekonečné hry,“ usmieva sa Lenka s tým, že keďže je Saša len šteniatko, v dospelosti bude taká, ako si ju vychováte. „Potrebuje len správne viesť, učiť sa a bude z nej najlepší psík, akého si môžete priať,“ dodáva.

Fenočka, ktorá sa aktuálne nachádza v útulku vo Švábovciach, je vhodná do bytu alebo domu s celoročným prístupom dnu. Do nového domova pôjde očkovaná aj čipovaná. Podmienkou adopcie je kastrácia zvieratka do jedného roka od adopcie, podpísanie adopčnej zmluvy a uhradenie adopčného poplatku. V prípade ak vás Saša zaujala, môžete napísať správu na FB stránku útulku alebo mail na info@cestazadomovom.sk

Saša čaká na novú rodinku v útulku vo Švábovciach
5
Galéria
Zdroj: OZ Cesta za domovom
Zdroj: Cesta za domovom
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM