Slavomír Božoň Rôzne

Schody pri bytovom dome Erbium majú opäť zábradlie

Koncom septembra Správa mestských komunikácii (SMK) opätovne osadila zábradlie na schodoch vedúcich od ZŠ s MŠ Dostojevského k Luníku, ktoré tam niekoľko rokov chýbalo.

V júli minulého roku ma oslovili obyvatelia bytového domu Erbium, prostredníctvom predsedu SVB Erbium okrem iných aj s riešením znovuosadenia zábradlia na schodoch vedúcich od ZŠ s MŠ Dostojevského k Luníku. Na augustovom zastupiteľstve 2012 som žiadal v rámci interpelácii, aby toto zábradlie bolo osadené z dôvodu bezpečnosti peších,ktorí toto schodisko používajú. Na moju interpeláciu som dostal odpoveď od SMK, kde ma infomovali o tom, že toto zábradlie zahrnuli do plánov prác na rok 2013. Tak sa ja stalo. Toto zábradlie bolo namontované koncom septembra a verím, že napomôže bezproblémovému chodeniu obyvateľov mesta po týchto schodoch.

Verím, že aktivitami, ktoré realizujem na základe Vaších požiadaviek a podnetov, všetci spoločne zlepšujeme život v našom meste. Ďalšie moje aktivity súvisiace s vykonávaním poslaneckého mandátu nájdete na www.slavomirbozon.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM