Marián Handzuš Rôzne

Seniori ukázali, že na to majú

Športovému dňu seniorov znovu prialo počasie a tak si naši rodičia a prarodičia užili na futbalovom štadióne vo Veľkej vynikajúcu akciu plnú energie a elánu.

Ako poznamenal viceprimátor JUDr. Adrián Kromka, starostlivosť o seniorov je v Poprade jednou z najlepších na celom Slovensku, čo dokazujú aj získané ocenenia. Sobotný deň patril súťažiam medzi jednotlivými dennými centrami, sily si zmeralo dokopy osem tímov zložených zo súťažných dvojíc a jedného motivujúceho vedúceho.

U mnohých podobných súťaží nie je prioritou víťazstvo, ale účasť, napriek tomu vydali bojovníci zo seba evidentne všetko a v rôznych zaujímavých kategóriách ako napríklad triedenie predmetov a topánok, váľanie sudu, hod loptičkou na fitloptu, slalom s futbalovou loptou a metlou, či čašnícke preteky, si nič nedarovali. Vyhlásenie víťaza malo bolo aj emocionálnym vyvrcholením, ktorému dopomáhali výborne sa baviaci diváci pozostávajúci zo všetkých denných centier v Poprade.

Po súťažnej časti sa všetci účastníci aj s fanúšikovskými základňami spojili do jedného zabávajúceho sa telesa, dopomohli im k tomu s fantastickým programom vystupujúce dievčatá s brušnými tancami rôznych vekových kategórií. Zapojenie seniorov do tancov vyvrcholilo zvolením sultána, ktorý vyhral súboj o najzrelejšieho chlapa, tanečníka a mohol si tak vychutnať maximálnu pozornosť tanečníčok.

Naši seniori sa životom dokážu baviť neustále, dokázali, že na to stále majú a vyslali jasný, entuziastický odkaz ľuďom, ktorí ich postavenie v živote odsudzujú.

Seniori ukázali, že na to majú
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM