Monika Vengrínová Správy

Sezóna krásnych rób a zábavy odštartovala: Kde všade sa tento rok bude plesať v Poprade a okolí?

Plesovú sezónu už tradične otvoril veľkolepý Ples v opere, ktorý sa konal túto sobotu v historickej budove SND. My sme sa pozreli na prehľad pripravovaných plesov v Poprade a jeho okolí.

Ilustračný obrázok k článku Sezóna krásnych rób a zábavy odštartovala: Kde všade sa tento rok bude plesať v Poprade a okolí?
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Plesať budú opäť aj záchranári

V deň konania konferencie RESCUE DAY Občianske združenie ZÁCHRANA organizuje už 3.ples záchranárov. Ten sa bude konať 7.februára o 20.00 v Redute na Nám.Sv.Egídia v Poprade. V cene stupenky pre jednu osobu v hodnote 33 eur je zahrnutá živá a ľudová hudba, prípitok, večera, švédske stoly ako druhá večera a fľaša vína pre pár.

Ples pre nezadaných i slobodných duchom

4. ročník Plesu slobodných sa bude konať netradične na Valentína 14.februára v priestoroch zrekonštruovaného Hotela Európa v Poprade. Pripravený je originálny program v štýle Let´s Dance & Pop/Rock s exkluzívnymi tanečnými hosťami Aidou a Erikom Ňarjašom i populárnou popradskou kapelou Perpetuum Mobile. Chýbať nebudú ani novinky a už tradičná voľba kráľa a kráľovnej plesu, tiež skvelá DJ & Karaoke party. Cena vstupenky je 45 eur a zahrnutý je v nej prípitok, predjedlo, bufetové stoly plné gastronomických špecialít počas celej noci, víno, nealko, sladký darček, špeciálny program so známou kapelou a exkluzívnym tanečným hosťom, party DJ & karaoke show, tanečné animácie a súťaže, ako aj ďalšie prekvapenia.

Na ples LGK príde americká speváčka Gail Anderson

Už dvanásty reprezentačný ples Lomnického golfového klubu si môžete vychutnať 25.januára od 19.30 v hoteli International. Večerom bude sprevádzať americká speváčka Gail Anderson, spevácke trio SWING STARS s tanečnicami a orchester Mila Suchomela. Vsupné pre členk LGK je 89 eur, pre nečlenov 99 eur. V cene budete mať zahrnutý welcome drink, slávnostnú večeru, bufetové stoly, fľašu vína pre dvojicu, slávnostnú fotografiu dvojice a program.

Na Plese lyžiarov formality môžete nechať bokom

Lyžiarsky klub Tatranská Lomnica pozýva na štvrtý Tatranský lyžiarsky ples a to 11.februára od 19.30 v hoteli Morava v Tatranskej Lomnici. Témou plesu bude „orient“, do tanca zahrá DJ Rudo Voit z rádia Prešov. V programe vystúpia Alimah – Bellydance group s brušnými tancami, tešiť sa môžete i na ohňovú šou. Hlavným hosťom bude skupina Olympic z Prešova. Večerom bude sprevádzať Ondrejka a Šestáková. Cena vstupenky je 25 eur. Formálny večerný úbor sa nevyžaduje. Vítané sú orientálne kreácie. A bude sa i súťažiť, a to o najpočetnej­ší hárem.

Plesať môžete i vo Svite

24.januára o 19.00 v Spol­centre vo Svite sa uskutoční Reprezentačný ples mesta Svit. O príjemnú atmosféru sa postarajú TC Fortuna Poprad a TS Fantázia Svit. Speváckym hosťom večera bude Monika Stanislavová. Do tanca bude hrať HS Avanti z Bardejova. Chýbať nebude ani tombola. V cene lístky za 35 eur dostanete prípitok, predjedlo, večeru, kávu, zákusok, ½ litra vína na osobu, minerálku a druhú večeru.

Nielen pomáhajú, ale vedia sa aj zabaviť

8.februára o 19.00 sa v penzióne Dunajec v Červenom Kláštore bude konať už tretí Ples samaritánov. O dobrú náladu sa postará Sherpa Band a DJ Ondro. Cena vstupenky je 39,99 eur.

Futbalisti vymenia kopačky za lakovky

Plesať budú aj kežmarskí futbalisti a to 25.januára o 18.30 v sále SOŠ na Garbiarskej 1 v Kežmarku. Za 20 eur sa môžete tešiť na zaujímavý program, skvelú večeru, tombolu, výbornú zábavu a množstvo nezabudnuteľných zážitkov.

Ples futbalu organizuje aj Podtatranský futbalový zväz. Ten sa bude konať 7.februára.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM