Peter Handzuš Futbal

Skvelý FK Poprad: Štvrté miesto v tabuľke a postup s prehľadom

Sedem zápasov v jarnej časti tretej ligy nedostal FK Poprad na domácom trávniku gól. Po vynikajúcich výkonoch celého mužstva tak skončil Poprad na štvrtom mieste v tabuľke a Popradčania sa môžu tešiť na príchod druhej ligy do mesta.

Ilustračný obrázok k článku Skvelý FK Poprad: Štvrté miesto v tabuľke a postup s prehľadom
Foto: Michal Tropp / Zdroj: Dnes24.sk

Posledný zápas sezóny hral Poprad dlho bez gólu. No keď už v druhom polčase padol do súperovej brány prvý gól, domáci hráči už víťazstvo z rúk nepustili a postupne nasúkali Bardejovskej Novej Vsi štyri góly.

Konečné štvrté miesto v tabuľke III. Ligy Východ a postup do II. Ligy znamená pre FK Poprad novú výzvu. „Na správnej rade sme sa dohodli, že budeme pokračovať tou našou „popradskou“ cestou. Že možno dotiahneme jedného – dvoch mladých hráčov, s ktorými budeme môcť ďalej pracovať,“ prezradil niečo o budúcnosti fungovania klubu tréner Vladimír Lajčák.

FK Poprad nechce mútiť v druhej lige vodu s veľkými menami, ale skôr robiť trpezlivo poctivú prácu, ktorá priniesla výsledky aj v tomto ročníku tretej ligy.

„Ja ako tréner som presvedčený, že toto mužstvo má potenciál, možnosti aj hranice, ale predpokladám, že by sme mali byť dôstojný súper v tom zložení, v ktorom sme. Trocha káder doplníme, možno zvýšíme konkurenciu, ale pôjdeme tou našou cestou – so svojimi overenými háčmi,“ dodal Lajčák.

FK Poprad – ŠK Milenium 2000 Bardejovská Nová Ves 4:0 (0:0)
Góly: 62. Bendík, 78. Kubus, 82. Bendík (PK), 87. Palutka
ŽK: J. Tropp, Rams – Liček, Pribytný

Skvelý FK Poprad: Štvrté miesto v tabuľke a postup s prehľadom
1
Galéria
Skvelý FK Poprad: Štvrté miesto v tabuľke a postup s prehľadom
17
Galéria
Foto: Michal Tropp / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM