Webnoviny - Krimi

Služby údajného kanibala si zrejme objednala aj Talianka

Služby údajného kanibala Mateja Čurka si zrejme objednala aj mladá Talianka. V Hlavných správach o tom informovala televízia TA3, ktorá zistila, že slovenská polícia začala na tomto prípade spolupracovať aj s kolegami z Talianska.

„Slovenská polícia komunikuje s talianskymi kolegami. Ku konkrétnym postupom sa doteraz z nášho hľadiska nie je možné vyjadriť,“ povedala pre TA3 hovorkyňa policajného prezídia Denisa Baloghová.

Hľadajú miesto, kde chcel údajný kanibal zabiť Švajčiara Testy DNA potvrdili identitu dvoch nezvestných žien Lipšic povýšil policajta postreleného v Kysaku

Podľa TA3 požiadala talianska polícia o vzorky DNA a je teda možné, že v lesoch pri Kysaku sa mohlo nájsť viac obetí ako dve doteraz identifikované ženy. V Taliansku je 30 nezvestných dievčat, ktoré zmizli počas posledných dvoch rokov a ich telá sa nenašli. V súvislosti s prípadom Mateja Čurka talianske médiá podľa TA3 spomínajú 28-ročnú ženu. Čurko údajne vo svojej mailovej komunikácii spomínal aj isté talianske meno. Talianka mohla, tak ako aj ostatné obete, pricestovať do Kysaku.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM