han Správy

SMUTNÁ správa: Známa slovenská herečka podstúpila asistovanú SAMOVRAŽDU, FOTO

Úmrtie, ktoré zasiahlo našu krajinu! Slovenská herečka Katarína Paveleková, inak rodáčka z Popradu, zomrela vo veku 41 rokov.

Ilustračný obrázok k článku SMUTNÁ správa: Známa slovenská herečka podstúpila asistovanú SAMOVRAŽDU, FOTO
8
Galéria

Šokujúce a nečakané na jej skone je to, že podstúpila asistovanú samovraždu. Podľa jej príspevkoch na Instagrame ju dlhšie trápili zdravotné problémy.

Ako píše aj portál čas.sk, okrem diagnostikovanej myalgickej encefalomyelitídy, známej aj ako chronický únavový syndróm, mali lekári v jej prípade podozrenie aj na amyotrofickú laterálnu sklerózu (ALS). To je veľmi zriedkavé neurologické ochorenie, ktoré poškodzuje motorické neuróny.

Spojenie s COVID-om

Sociálne siete mnohých Slovákov zaplavili správy o tom, že herečka slovenského pôvodu sa sťažovala na vakcínu, ktorú podstúpila počas koronavírusu. „Posilňujúca vakcína, ktorú som dostala pred viac ako rokom, mi uškodila a zničila zdravie. Už nie je inej cesty, ako to moje trápenie ukončiť," uviedla Paveleková.

„Nemám silu bojovať, preto som môj život ukončila vo Švajčiarsku,“ šokujúco poznamenala Katarína, ktorá pôsobila v Hollywoode vo viacerých filmoch, kde si zahrala skôr vedľajšie postavy.

„Táto choroba mi totálne znemožnila prácu a fungovať v spoločenskom živote. Už nie som schopná si užívať život. Dýcha sa mi ťažko a neustále je to horšie a horšie,“ uviedla Paveleková v júnovom príspevku na Instagrame.

KLIKNITE aj na tieto články:

Šokujúca smrť herečky Pavelekovej
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM