Krimi

ŠOK v obchodnom dome na východe: Ľudí prekvapil NAHÝ muž, ďalší vošiel do kabínky k žene

Okrem dvoch prípadov v Poprade došlo podľa polície k podobnému aj vo Vranove nad Topľou. Muž sa tam sexuálne ukájal pred dvomi slečnami.

Ilustračný obrázok k článku ŠOK v obchodnom dome na východe: Ľudí prekvapil NAHÝ muž, ďalší vošiel do kabínky k žene
Zdroj: Dnes24.sk

Polícia v Prešovskom kraji v posledných dňoch zaznamenala hneď tri prípady, keď si muži nevedeli poradiť so svojimi citmi alebo s vysokou teplotou. Dnes24.sk o tom informovala hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Ligdayová.

V Poprade 10.08.2022 po­poludní na Ul. Námestí sv. Egídia, sa muž v obchodnom dome podľa jej slov dopustil hrubej neslušnosti.

O 2 dni opäť

„Na predajnej ploche sa prechádzal obnažený. Neskôr z predajne ušiel. Už o dva dni neskôr 12.08.2022 v rov­nakom čase a na rovnakom mieste sa taktiež muž dopustil obdobnej neslušnosti. Obnažený vošiel do kabínky na prezliekanie, tam bola žena, ktorá hneď ušla. Muž ušiel tiež,“ spresnila hovorkyňa s tým, že poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Poprade v prípade vedie trestné stíhanie vo veci trestného činu výtržníctva.

To však nebolo všetko, v pondelok 15.08.2022 došlo k nechutnostiam aj vo Vranove.

„Podvečer za jedným z obchodných domov podišiel k mostíku, na ktorom sedeli dve mladé slečny. Muž neváhal, stiahol si nohavice a začal sa sexuálne ukájať,“ doplnila Ligdayová s tým, že polícia vo Vranove sa zaoberá aj týmto prípadom, pričom je taktiež vedené trestné stíhanie vo veci trestného činu výtržníctva.

ilustračné foto

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM