Krimi

Šok v popradskej nemocnici: Zdravotné sestry čelili prekvapeniu, aké by nechcel zažiť nikto!

Naozaj nepríjemné momenty v budove popradskej nemocnice. Zdravotné sestry v utorok popoludní na jednom z oddelení zrazu čelili prekvapeniu, aké by nechcel zažiť nikto z nás.

Ilustračný obrázok k článku Šok v popradskej nemocnici: Zdravotné sestry čelili prekvapeniu, aké by nechcel zažiť nikto!
Zdroj: TASR

Podľa mužov zákona, v budove popradskej nemocnice v utorok popoludní došlo ku krádeži. Povereným príslušníkom Obvodného oddelenia Policajného zboru v Poprade bol z prečinu krádeže následne obvinený Silvester (35).

„Podľa doteraz získaných dôkazov bolo preukázané, že muž v utorok popoludní v budove popradskej nemocnice na jednom z oddelení využil nepozornosť zdravotného personálu a kľúčom, ktorý bol vo dverách vošiel do miestnosti určenej sestrám. Z miestnosti vzal dve dámske kabely (v nich boli doklady, peniaze, rôzne kľúče, mobilný telefón, … ). Celková škodu, ktorú Silvester svojím konaním spôsobil bola vyčíslená na sumu viac ako 1 500 eur. Muž tak konal napriek tomu, že bol za taký čin v predchádzajúcich dvadsiatich štyroch mesiacov odsúdený ( v minulosti bol niekoľkokrát súdne trestaný),“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Obvinený Silvester bol umiestnený do cely policajného zaistenia, v prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky.

Môže vás zaujímať:

Aj vy ste spozorovali v okrese Poprad viac mužov zákona ako obvykle? Polícia prezradila podrobnosti

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM